Hem > H > Hur Man Spelar In Skärmen På En Iphone?

Hur man spelar in skärmen på en iPhone?

Spela in skärmen på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Med iOS 14 eller senare går du till Inställningar > Kontrollcenter och trycker sedan på knappen Lägg till bredvid Skärminspelning.
  2. Öppna Kontrollcenter på din iPhone eller iPod touch eller på din iPad.
  3. Håll ned den grå knappen Spela in.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Hur man tar en skärmdump?

För att ta en bild av hela skärmen trycker du på tangenten Prt Scr (Print Screen) som sitter uppe till höger på tangentbordet. Det går även att ta en bild av det aktiva fönstret med Alt + Prt Scr. För att ta en bild av ett område på skärmen trycker du på Windows-tangenten + Skift + S. Med detta i åtanke, hur man tar en skärmdump på windows 10? Använda PrintScreen-tangenten i Windows 8, 8.1 och 10

Ta kort på hela skärmen: Tryck på Windows-tangenten + PrntScrn samtidigt. På en surfplatta trycker du på Windows-knappen + volym ned-knappen samtidigt. (Skärmbilden sparas i mappen Skärmbilder i mappen Bilder.)

Folk frågar också hur swipar man på iphone 11?

Om du har en iPhone X eller senare eller en iPad: Svep uppåt från nederkanten till mitten av skärmen och håll ned tills du ser Appväxlaren. Svep till vänster eller höger för att hitta appen som du vill använda. Hur man spelar in ljud? Röstinspelaren är en app för att spela in föreläsningar, samtal och andra ljud (tidigare hette den Ljudinspelaren). Tryck på stora inspelningsknappen (1) och lägg till markörer (3) för att identifiera viktiga händelser när du spelar in eller spelar upp (2).

Related

Hur kan man spela in skärmen?

Innehållet på telefonens skärm ska spelas in två gånger från toppen av skärmen. Du kan trycka på skärmen för att spela in. Du kan börja med att välja vad du vill spela in. Från toppen av skärmen trycker du på meddelandet Skärminspelning för att avsluta inspelningen.

Följaktligen, hur spelar man in ljud på mobilen?



Du kan göra en inspelning i delar genom att pausa och återuppta när du spelar in.

  1. Starta inspelningen genom att trycka på .
  2. Tryck på
  3. Tryck på
  4. Spara inspelningen genom att trycka på Klar.
Hur gör man kantiga parenteser Mac? Shift+alt+8 och shift+alt+9.

Hur gör man en Hakparentes?

Använder du ett svenskt tangentbord och svensk teckenuppsättning? I så fall når du dessa tecken med tangentkombinationen Alt Gr + 7 och Alt Gr + 0 (en nolla). Vad gör man om Mac hänger sig? Tryck på och håll ned strömbrytaren på din Mac i minst tio sekunder och släpp den sedan. Alla Mac-datorer har en strömbrytare. På bärbara datorer som har Touch ID trycker du och håller ner Touch ID. Om du inte ser någon förändring på din Mac trycker du in och släpper strömbrytaren som normalt.

Hur man filmar?

Använd ljuset!

Filma gärna utomhus i dagsljus för att få en naturlig ljussättning. Inomhus är ljuset ofta gulare, men självklart kan du få till en lyckad film ändå. Välj till exempel att filma nära ett fönster eller vid en annan ljuskälla. Du kan också leka med ljuset för att få till olika effekter i din film.

By Chari

Similar articles

Hur Skärminspelar man på Windows 10? :: Hur spelar man in röstsamtal på iPhone?
Användbara länkar