Hem > V > Vad Betyder Håligheter?

Vad betyder håligheter?

Hålighet betyder ungefär detsamma som hål. Se alla synonymer nedan.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Och en annan fråga, vad är Ärna?

Ordet ärna är synonymt med ämna och kan beskrivas som ”(ålderdomligt) ämna”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av ärna samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Därmed, vad betyder att vela? Används i vardagligt tal.

Ordet vela är en synonym till vackla och tveka och kan bland annat beskrivas som ”kan inte bestämma sig, tvekar”.

Med detta i åtanke, vad är berömd?

Berömd betyder ungefär detsamma som ryktbar. Folk frågar också vad är aptit? Aptit är människors och djurs psykiska behov av att äta. Aptit sammanfaller ofta, men inte alltid, med hunger. Aptiten kan öka, vilket innebär att man har ett ökat matbegär.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Vad är en grynna?

Ordet grynna är synonymt med båda och kan bland annat beskrivas som ”litet grund”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av grynna samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Vad betyder ordet hålrum? Hålrum kan beskrivas som ”område i rummet vilket är i det närmaste fullständigt omslutet av solitt material, men som i sig inte är fyllt av annat än omgivande atmosfär eller annan fluid”.

Vad är en Kavitet?

Kavitet – ett hål i en tand, se karies. Kavitet – en del av en magnetron. Elektrisk kavitet – en svängningskrets. Optisk kavitet – två speglar som placeras på varsin sida av lasermediet. Och därefter, vad menas med uppriktig? Ordet uppriktig är en synonym till ärlig och öppen och kan bland annat beskrivas som ”som säger vad han/hon tycker, frimodig, rättfram, ärlig”. Ordet används i uttrycket ”uppriktigt sagt” som betyder ”ärligt talat”.

Vad betyder skämma bort?

Skämma Bort betyder i stort sett samma sak som dalta.

By Susette

Similar articles

Vad betyder Penningstinn? :: Var Elizabeth och Philip kusiner?
Användbara länkar