Hem > V > Var Hittar Jag Skickade Sms?

Var hittar jag skickade sms?

Det kan lagras på dina enheter eller enheter som du har skickat meddelanden till.

  1. Öppna Voice-appen .
  2. Längst ned trycker du på Meddelanden .
  3. Tryck på konversationen.
  4. Tryck länge på det meddelande du vill radera.
  5. Tryck på Radera.
  6. Tryck på Radera för att bekräfta.

Läs mer

Related

Hur hittar man mobilmaster?

Många länder har en karta över var mobilmasterna är placerade, även om Sverige 2010 stängde sin karta som fanns tillgänglig på Posten.

Hur långa sms kan man skriva?

I ett vanligt sms kan man skriva max 160 tecken. Mer tekniskt uttryckt så rymmer ett sms 140 byte data och vill man få in 160 tecken så bygger det på att man använder endast de tecken som ingår i den normala teckenuppsättningen. Hur långt sms kan man skicka? Hur lång text kan du skicka??

Den maximala längden på ett textmeddelande som du kan skicka är 918 tecken. Om du skickar mer än 160 tecken kommer ditt meddelande att delas upp i delar om 153 tecken innan det skickas till mottagarens telefon.

Dessutom, varför går det inte att skicka meddelande?

Försök med andra felsökningssteg

Jag får oläsliga sms: Om du har bytt från en telefon med visuell röstbrevlåda till en utan och får oläsliga sms från mobiloperatören felsöker du röstmeddelandena. Jag har bytt telefon från iPhone till Android: Om du byter telefon från iPhone till Android måste du stänga av iMessage.
Kan man se var en person befinner sig? Man kan spåra via GPS, IP-adress, mobilnät och accesspunkter för wifi och via Bluetooth Beacons. Vissa sätt är mer komplicerade och vissa lite enklare att genomföra. Tack vare dagens mobila nätverk och mobiltelefoner är det dock relativt enkelt att spåra vart människor befinner sig.

Related

Hur hittar man folks telefonnummer?

Du kan använda Eniro.se, Birthday.se och Hitta.se om du har en telefon. Det finns olika sätt att hitta den information du söker. Det finns en gratis katalog för personer med synnedsättning om du inte har en telefon.

Hur fungerar Spionapp?

Slå på telefonens mikrofon och spela in omgivningen. Spionera på alla foton och videor på måltelefonen och aktivera telefonens kamera för att ta foton eller videor på distans. Du får tillgång till kontakter, kalender, e-post och installera appar. Hur vet man om man har spionprogram? Hitta spionprogram i datorn och mobilen

Ett annat sätt du kan ta reda på om du har spionprogram android är att byta telefonabonnemang och byta ut SIM-kortet i mobilen. Sedan kan du prova ringa eller sms:a till ditt nya nummer från en annan telefon.

Kan man spionera på iPhone?

Du kan inte spionera på en iPhone med bara ett telefonnummer eller IMEI eller SN. Du behöver fysisk åtkomst till mål-iPhone för att få tvåfaktorsautentiseringskoden eller installera iKeyMonitor på en enhet som du har behörighet att övervaka. På motsvarande sätt, kan man spionera på messenger? iKeyMonitor Facebook-spionapp för Android hjälper dig att spela in röstmeddelanden på Facebook och andra röstmeddelanden på sociala medier på WhatsApp, WeChat, Viber, Hike, imo och mer.

Med hänsyn till detta, kan någon avlyssna min telefon?

Ja, polisen har i vissa fall rätt att avlyssna någon annan persons mobiltelefon. Det kallas för hemlig avlyssning av elektronisk kommunikation, HAK, och innebär att polisen lyssnar på, spelar in eller läser en persons meddelanden och samtal, antingen över telefon eller internet.

By Breskin Erdner

Similar articles

Hur gör man för att ringa med dolt nummer? :: Vem kan läsa dina sms?
Användbara länkar