Hem > V > Vad Betyder Rumpetroll På Norska?

Vad betyder Rumpetroll på norska?

Jeg liker rumpetroll nesten like mye som kaviar. Jag tycker om grodyngel nästan lika mycket som kaviar. Ikke vær lei deg mitt lille rumpetroll. Var inte ledsen mitt lilla grodyngel.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Folk frågar också vad är grodyngel på norska?

Hos de flesta arter av grodor livnär sig grodyngel främst på alger. I västgötska, liksom norska, kallas de för rumpetroll. Därefter, vad heter bh på norska? Du måste ha en ny behå kvinna. Du trenger ny BH.

Med detta i åtanke, vad betyder teit på norska?

Vær så snill. -Du er teit. Vilken tönt du är. Vad är en Luremus? Luremus

En så kallad luremus är en person man tror man ska få ligga med, men som mest bara är en flört.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Med tanke på detta, vad är tallefjant?

Mången svensk har under århundraden uppskattat det norska språket genom humor. Ord som ”Guleböj” (banan) och ”Tallefjant” (ekorre) har under min uppväxt vart falska exempel på norska. Vad är en Guleböj? De mest välkända är att banan skulle heta "guleböj", att haj skulle heta "kjempetorsk", ekorre "tallefjant" eller att toalettpapper skulle heta "rumpekrafs". Dessa "norgeord" kommer delvis från det faktum att norskan mindre gärna anammar lånord.

Vad kan man mata grodyngel med?

Mata dem med skållade maskrosblad. Lägg bladen i en skål och slå över kokande vatten. Låt svalna helt innan du lägger ner bladen i grodynglens akvarium. De tycker också om ett enstaka havregryn. Vad behöver grodyngel? Kallt vatten håller syre bättre, och grodynglen kanske inte behöver hämta syre i vattenytan.

Vad betyder orm på norska?

Jag har en orm. Jeg har en slange. Det är en orm. Det er en slange.

By Firestone

Similar articles

Vad betyder kul på norska? :: Kan inte skriva snabel a på min Mac?
Användbara länkar