Hem > H > Hur Kan Man Loggar In På Snapchat På Datorn?

Hur kan man loggar in på Snapchat på datorn?

Så här använder du Snapchat på Windows PC eller laptop:

Gå igenom installationsprocessen och länka Bluestacks-programmet till ditt Google-konto som du behöver när du installerar en Android-enhet. När installationen är klar går du till Play Butik och laddar ner Snapchat.

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Kan man vara inloggad på Snapchat på två enheter?

Gå till Appar > Tvillingapp och aktivera Tvillingapp för WeChat, QQ, LINE, Facebook, Snapchat, WhatsApp eller Messenger efter behov. När Tvillingapp är aktivt visas två appikoner för WeChat, QQ, LINE, Facebook, Snapchat, WhatsApp eller Messenger på startskärmen. Det innebär att du kan logga in på två konton samtidigt. Kan inte ladda ner Snapchat igen? Kontrollera att du har en stabil anslutning till Wi-Fi eller mobildata. Kontrollera att du har en stabil internetanslutning. Försök att ansluta till ett wifi-nätverk om du kan. Kontrollera att du har en stark mobildataanslutning i stället om du inte har tillgång till wifi.

När kommer Snapchat försvinna?

Det har cirkulerat ett rykte om att Snapchat ska tas ner helt den 14 november. Men oroa dig inte – det rör sig om fake news. Dessutom, varför kommer man inte in på snapchat? Ett av de enklaste sätten att fixa inloggningsfel på Snapchat eller något annat problem med programvaran är att uppdatera appen. Om du har ett inloggningsproblem på Snapchat kontrollerar du om appen behöver uppdateras. Starta app Store från din startskärm. Tryck uppdateringar i nedre raden.

Related

Vad ska man göra när datorn inte startar?

I den här artikeln visar vi hur du får en dator som inte startar när du trycker på strömbrytaren att fungera. Strömmen bör kontrolleras. Skärmen behöver kontrolleras. Du kan försöka med en återställningsdiskett. Gå in i felsäkert läge. Koppla in alla externa diskar. Hårdvara som är trasig eller inkompatibel. Det finns en trasig startdiskett.

Folk frågar också hur lägger man till folk i närheten på snapchat?

Det första du kan göra för att få fler vänner på Snapchat är att skicka inbjudningar till dina telefonkontakter. Knacka Add Friend i det övre högra hörnet på Snapchat. Sök efter din väns namn och klicka på Add. Detta visar sig alltid vara det första steget i att bygga en trevlig vänlista. Med hänsyn till detta, hur laddar man hem snapchat? Pröva Snapchat

  1. Hämta på Google Play.
  2. Ladda ner i App Store.

Är Snapchat gratis?

Själva appen är gratis, men enligt Apples riktlinjer så måste appen skriva ut att det finns "in-app purchases". Därmed, hur många snapchat konton kan man ha? Notera: Du kan bara lägga till en enda klon av apparna som är installerade på din enhet, vilket innebär att du bara kan använda två konton i en app.

Hur gör man ett till konto på Snapchat?

Tryck på lämpligt mobiloperativsystem, ladda ner och installera appen på din telefon.

  1. Följ detta genom att söka efter Snapchat i appen.
  2. Du kan bli förvirrad med många Snapchat-appar som har olika suffix.
  3. Så fortsätt, välj en och ladda ner appen.
  4. När den har laddats ner öppnar du den och startar inloggningsprocessen.

By Beniamino Inniss

Similar articles

Hur kan man få tillbaka sina dagar på Snapchat? :: Hur lång tid tar det innan dagarna på Snapchat försvinner?
Användbara länkar