Hem > V > Var Hittar Man Sparade Utkast På Facebook?

Var hittar man sparade utkast på Facebook?

Klicka på “Spara som utkast”. Du får ett meddelande om ditt sparade utkast. Detta kan du komma åt genom att trycka på klockikonen i Facebook-appen. Om du inte har tagit bort de tidigare aviseringarna om dina sparade utkast kan du komma åt dem direkt härifrån.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Hur hittar jag sparade annonser på Marketplace?

Hur du hittar dina sparade objekt på Facebook Marketplace

Tryck på Saved. Scrolla ner och tryck på See All Saved Items. Under avsnittet ”Senaste” trycker du på See All. Tryck på All uppe till höger och välj Products från listan för att filtrera alla dina sparade objekt.
Hur delar man en video? Dela videor och kanaler

  1. Börja titta på en video på youtube.com.
  2. Klicka på Dela under videon.
  3. En panel visas, och på den ser du olika delningsalternativ: Sociala nätverk: Klicka på någon av ikonerna för sociala nätverk (som Facebook eller Twitter) om du vill dela videon där.

Dessutom, hur kan man ladda ner video från youtube till iphone?

När Download Youtube Shortcut är installerat så är det bara att gå in på Youtube.com i Safari välja ett klipp som du vill ladda ned och trycka på den lilla rutan med en pil som pekar uppåt. Bläddra tills du hittar Shortcuts och välj Download YouTube. Dessutom, kan man dela inlägg från facebook till instagram? Om du vill publicera samma inlägg samtidigt till din Facebook-sida, klicka i rutan bredvid din sida under ”publicera till Facebook”. Du kan lägga till ytterligare detaljer till ditt Facebook-inlägg efter du har publicerat till Instagram.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Kan man Dela Facebook inlägg på Instagram?

Dela ett inlägg från en Facebook-sida på Instagram

Vid denna punkt trycker du på knappen Lägg till ett innehåll och tryck på menyalternativet Från Facebook-sidan På detta sätt kan du se meddelanden publicerade på Facebook och du kan också dela dem på Instagram.
Därefter, hur delar man ett instagram konto? Tryck på eller din profilbild längst ned till höger för att gå till din profil. Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Konto och sedan på Dela med andra appar.

Är det tillåtet att ladda ner filmer?

Patent- och registreringsverket (PRV) ”Enligt upphovsrättslagen är det olagligt att ladda ned upphovsrättsligt skyddad film från Internet utan rättighetshavarens samtycke. Gör man det kan man bli skyldig att betala skadestånd. Kan man ladda ner filmer på datorn? Det går nämligen att spara filmer och tv-serier i datorn. Den Oscarsbelönade filmen 12 Years a Slave och populära brittiska tv-serien Downtown Abbey är två att många titlar som går att spara lokalt i en dator med Windows 10 eller i mobila enheter med Android eller iOS.

Hur laddar man ner en film på Netflix?

Så laddar du ner filmer och serier på Netflix för att titta offline

  1. Välj den film eller det serieavsnitt du vill ladda ner. Väljer du en tv-serie måste du ladda ner varje avsnitt för sig.
  2. Tryck på nerladdnings-ikonen.
  3. När filmen eller serieavsnittet/serieavsnitten laddats ner kan du öppna den/dem i "Mina nerladdningar".

By Byran

Similar articles

Vart kan man se sparade lösenord? :: Hur laddar man ned från SVT Play?
Användbara länkar