Hem > N > När Då Då Spel Svar?

När då då spel svar?

Då säger reglerna att det inte spelar någon roll om spelaren gissade att årtalet var före eller efter. Om spelaren svarar fel på ett årtal går frågan vidare till nästa på tur som i sin tur får chansen att, utifrån sina kort, svara. Den som svarar fel blir också av med alla osäkrade poäng som ligger ovanför tidslinjen.

Läs mer

Related

Vem vet mest spel instruktioner?

Det finns 2400 frågor i spelet. Två till åtta taggade spelare kan spela, och dina glödlampor som tänds och släcks visar hur det går för dig. Alla tre frågorna ställs i den första omgången. I andra omgången kan du spela taktiskt om du väljer vem du frågar.

När då då spel skillnad?

Spelet förenklas av att du inte behöver kunna de exakta årtalen, utan det räcker med att kunna placera dem i rätt förhållande till varandra. Den som först har tio rätt och därmed tio kort, vinner spelet. Just nu finns spelet När då då? att köpa för 259 kronor. När då då spel i butik? När då då original är ett roligt spel för hela familjen där det gäller att sätta händelser, personer, prylar och platser i rätt tidsföljd. Vann Ingemar Stenmark sin första världscupseger innan eller efter att Marabou började tillverka tuggummit Toy?

När då då spel röd?

Sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt ordning. Du behöver inte kunna årtalen, utan bara kunna placera dem i rätt förhållande till varandra. Började till exempel Marabou tillverka tuggummit Toy före eller efter det att Ingemar Stenmark vann sin första världscupseger? När då då? Dessutom, när var senaste gången spel? I ”När var senaste gången...?” svarar du på den här typen av frågor. Idén är att när det är din tur svarar du på en fråga som börjar med “När var senaste gången…”, och de andra spelarna gissar, känner till eller uppskattar svaret. Ju närmare en spelare kommer svaret, desto mer poäng får hon/han.

Related

Hur köper man spel till Oculus Quest?

Headsetet kan användas för att skapa spel och appar utan dator. Du kan ladda in inofficiella appar på en dator om du installerar spel och appar via Oculus Store.

Folk frågar också när då då junior familj regler?

När då då? Junior är ett helkul och underhållande familjespel som går ut på att sätta händelser, personer, platser eller prylar i rätt kronologisk ordning. Du behöver inte kunna årtalen, utan bara kunna placera dem rätt i förhållande till varandra tidsmässigt. Helt enkelt ett superkul spel för hela familjen! När då då nya frågor 2019? Kärnan När då då? alla tiders spel Original i en ny version 2019 med helt nya frågor! Det perfekta partyspelet som bara tar någon minut att lära sig och ger många timmars utmanande och rolig underhållning! Äntligen med massor av nya frågor till alla som älskar att placera händelser i tidsordning!

Är vi inte framme snart?

Det härliga bilspelet Är vi inte framme snart? är underhållande för hela familjen och får bilfärden att kännas lite kortare. Spelet innehåller kort med bilder och det gäller för spelarna att försöka hitta sakerna på korten och på så sätt samla poäng under resans gång. Den som lyckas få flest poäng har vunnit. När då då spel tärning? Spelet går i turordning medsols och det är alltid spelaren till vänster om dig som läser upp frågan du ska besvara. När det är din tur slår du tärningen och färgen på tärningen avgör vilken kategori du ska plocka upp ett kort från. När du svarar rätt placerar du kortet över tidslinjen.

Vilket är året spel?

Dessa blev nominerade till årets spel inom respektive kategori: Årets Barnspel 2021: Grabbit, Mr Wolf och Foto Fisk. Årets Familjespel 2021: My City, Pictures och MicroMacro Crime City. Årets Vuxenspel 2021: Chronicles of Crime, Wavelenght och Mitt i Prick.

By Osswald

Similar articles

När då då svart tärning? :: Hur lång tid tar det att få pengar från Svenska Spel?
Användbara länkar