Hem > N > När Då Då Svart Tärning?

När då då svart tärning?

En av spelarna slår den färgade tärningen och spelaren till vänster läser upp frågan från det översta kortet av den kategori som motsvaras av färgen. Nu ska den aktive spelaren försöka placera kortet tidsmässigt korrekt i förhållande till de kort som man redan har på sin tidslinje (både ovanför och under tidlåset).

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

När då då varianter?

Sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt tidsföljd. Började till exempel Marabou tillverka tuggummit Toy för eller efter det att Ingemar Stenmark vann sin första världscup. Pocket varianten kan spelas separat eller som tillägg till När då då Original eller När då då Familj. När då då resor i världen? Vad minns du mest och bäst av stort och smått genom tiderna? Turas om att ta kort och bilda en tidslinje med fem olika händelser från tideräkningens början fram till idag. Sätt korten i rätt tidsföljd.

Följaktligen, när då då bästa pris?

Det billigaste priset för När då då just nu är 259 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin Sällskapsspel med ett genomsnittligt betyg på 3.8 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 45 butiker. Hur spelar man helt hysteriskt? Spelet i korthet

Du ska försöka avslöja det hemliga ordet genom att få svar på de olika frågorna som finns på spelplanen. Att bara klura ut det hemliga ordet, kan vara kul i sig. Men att klura ut det under TVÅNG samtidigt som övriga spelare utsätter dig för sabotage… det är helt hysteriskt kul!

Related

Hur får jag bort svart bakgrund på datorn?

Klicka på Start-knappen. Klicka på tillgänglighet och välj sedan färg.

När då då tillägg?

Sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt tidsföljd. Började till exempel Marabou tillverka tuggummit Toy före eller efter det att Ingemar Stenmark vann sin första världscup. Pocketvarianten kan spelas separat eller som tillägg till När då då Original eller När då då Familj. Dessutom, när då då hur många spelare? 2-8 spelare. Från 15 år.

Hur spelar man vem där?

Vem där? går till så här: Varje spelare roffar åt sig ett bräde med 24 ansikten på. Dessa ansikten kan fällas upp och ned – vilket har effekten att ansiktena antingen syns eller inte. Man får inte titta på varandras bräden. Var kan man köpa sällskapsspel? Webhallen har rätt sällskapsspel för dig

Här hos oss på Webhallen hittar du ett brett utbud av fina sällskapsspel. Vi har både sällskapsspel för barn och för vuxna. Självklart hittar du både de senaste nyheterna och klassiker som Monopol, Risk och Trivial Pursuit i vårt sortiment.

När då då nya Frågekort?

När då då 2019 version har helt nya kort mot föregående version, så detta spel passar lika bra för nya när då då spelare, som för någon som redan har spelet men vill utöka det med nya kort. Turas om att ta kort och bilda en tidslinje med tio olika händelser från tideräkningens början fram till idag.

By Bunce

Similar articles

Hur spelar man spel på Apple TV? :: När då då spel svar?
Användbara länkar