Hem > r > Är Det Nåt Fel På Bankid?

Är det nåt fel på BankID?

Om du har problem med ditt BankID bör du först testa det på test.bankid.com . Där kontrolleras om din installation av BankID säkerhetsprogram är OK och att ditt BankID är giltigt samt går att använda för identifiering och underskrift.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte identifiera med BankID postnord?

Du kan vidarebefordra koden till din kund om mottagaren inte har Mobile BankID. Du kan begära paketet via e-post.

Dessutom, varför kan jag inte identifiera med bankid swedbank?

Om du saknar dosa eller annat aktivt BankID

Om du saknar du säkerhetsdosa eller annat aktivt BankID - till exempel Mobilt BankID på annan enhet - är du välkommen att besöka ett bankkontor. Vi hjälper dig att beställa ett Mobilt BankID och komma igång.
Kan man ha BankID på flera enheter? Kan jag använda Mobilt BankID på flera mobiltelefoner eller surfplattor? Ja, ditt BankID är knutet till BankID säkerhetsapp i din mobiltelefon eller surfplatta. Om du har flera mobiltelefoner och/eller surfplattor kan du ha ett BankID kopplat till varje sådan enhet.

Med hänsyn till detta, varför fungerar inte bankid på 1177?

Om du inte kan logga in på 1177 kan det vara för att du har ett Mobilt SäkerhetsId istället för ett Mobilt BankID. Apparna ser likadana ut. Mobilt SäkerhetsID och motsvarande är ämnade för bankernas egna tjänster. Denna typ av e-legitimation kan inte användas för att logga in på 1177.se. Dessutom, kan inte logga in på alltid öppet med bankid? Här kan du läsa om de vanligaste orsakerna och vad du kan göra åt dem.

  • Använd en annan webbläsare. Prova att logga in genom en annan webbläsare.
  • Använd rätt typ av e-legitimation.
  • Testa din e-legitimation.
  • Aktivera Javascript.

Related

Varför är min BankID spärrad?

Det finns flera anledningar till att ditt BankID kan blockeras. Det kan bero på att du har angett fel kod för många gånger eller att tiden har gått ut. För att beställa ett nytt BankID kontaktar du den bank som utfärdat det.

På motsvarande sätt, hur installera kortläsare?

Prova att byta USB-port för sladden till kortläsaren, på din dator. Du ska se tre svarta rektanglar på kortläsarens skärm. När du sätter i ditt inloggningskort i kortläsaren ska du se en streckad linje på kortläsarens skärm. Dessutom, kan man fixa bankid hemma? Du beställer Mobilt BankID via din Internetbank. I samband med din beställning behöver du också installera BankID säkerhetsapp om du inte redan har den installerad. Exakt hur du beställer ett Mobilt BankID skiljer sig litet åt mellan olika banker.

Med tanke på detta, kan man flytta bankid till en ny telefon?

Hur gör jag för att installera BankID på den nya enheten? Det går inte att flytta ett Mobilt BankID från en enhet till en annan. Du behöver istället ladda ner ett nytt Mobilt BankID och när du har gjort det kan du sedan ta bort det gamla. Med tanke på detta, hur skaffar man bankid utan dosa? BankID säkerhetsprogram eller säkerhetsapp är ett program du behöver ha i din dator eller mobila enhet för att kunna beställa och använda BankID. BankID säkerhetsapp hämtar du från App Store, Google Play-butiken eller Huawei Mobile Services, beroende på vilken typ av mobil enhet du har.

Kan inte öppna mobilt BankID?

att ditt BankID är spärrat, att det är för gammalt eller att du skriver fel lösenord/PIN/säkerhetskod. Det kan också bero på att du bara har installerat BankID säkerhetsprogram/-app, men inte har beställt något BankID hos din bank. Du kan testa ditt BankID på test.bankid.com .

By Maretz Wojcicki

Similar articles

Hur mycket pengar får man ta med sig till USA? :: Varför kan jag inte ladda ner BankID säkerhetsprogram?
Användbara länkar