Hem > V > Vad Ska Man Prata Om När Man Har Tråkigt?

Vad ska man prata om när man har tråkigt?

Eller att du alltid ställer samma frågor, och får samma tråkiga svar? Du är inte ensam! När den där pinsamma tystnaden uppstår, försök att tänka ett steg längre – ställ en lite oväntad fråga som gör att du lär dig någonting spännande om personen du pratar med (bonus: du slipper diskutera vädret ännu en gång).

Läs mer

Related

Hur länge kan man prata i telefon?

Längden på lagringen av data har varit ett diskussionsämne under de senaste åren. Operatörerna kommer att lagra lokaliseringsuppgifter i två månader, abonnemangsuppgifter i tio månader och andra uppgifter, t.ex. vem som har talat med vem i telefon, i sex månader.

Hur spelar man in PODD på distans?

Det allra bästa sättet att spela in på distans är med två mikrofoner. Båda personerna som deltar spelar in på var sitt håll och sedan synkar man filerna vid redigeringen. Samtidigt pratar man i telefon eller på Skype! När du spelar in på det här sättet, använd gärna hörlurar som inte läcker så mycket ljud. Är det gratis att lyssna på poddar? Den är gratis En annan app du kan välja är Acast. Den är gratis, men med reklam. Har du en Android-telefon: Här kan du lyssna på poddar via den inbyggda appen Google play music. Du kan också klicka på Google play store och ladda ner till exempel appen Acast.

Vad tjänar man på podd?

Förra året drog de in nära 200.000 kronor per avsnitt, motsvarande ungefär 10 miljoner kronor för helåret. Under 2016 har intäkterna ökat ytterligare enligt sajten, då omsättningen väntas landa på mellan 12 och 15 miljoner kronor. Vilket alltså innebär en miljon eller mer per månad. Var finns Poddarna?

Lyssna på poddar med ett annat Google-konto

  • Öppna Google Podcasts. på en telefon eller surfplatta med Android.
  • Tryck på din profilbild eller initial uppe till höger.
  • Tryck på Lägg till ett annat konto eller välj det konto som du vill använda.

Related

Hur får man google maps att prata?

Du kan öppna appen på din telefon eller surfplatta. Under Ljud och röst trycker du på Välj röst. Du kan välja ett språk.

Vad kostar Acast?

Det mesta i Acast är gratis, men det finns även ett antal poddar som kostar pengar. När du ser en sådan markeras den med en Acasts plus-ikon, och du ser hur mycket det kostar. Det finns appar som kostar pengar, men det mesta är gratis. Dessutom, vad tjänar spöktimmen? Under 2020, omsatte podden Spöktimmen hela 4 miljoner kronor och gjorde 1 miljon kronor i vinst.

Med detta i åtanke, hur många lyssningar har spöktimmen?

Podden Spöktimmen startades år 2016 av journalisterna Jenny Borg och Linn Larsson, och har idag ”en dedikerad och engagerad publik” med en miljon lyssningar i månaden. Under 2020 omsatte podden fyra miljoner kronor och gjorde en miljon kronor i vinst. Folk frågar också hur marknadsför man sin podcast? 7 tips för att lyckas marknadsföra en podcast

  1. Skriv om din podcast i bloggen. Om man har en blogg sedan tidigare är detta ett effektivt sätt att marknadsföra podcasten till sina läsare.
  2. Dela på sociala medier.
  3. Be andra dela podcasten.
  4. Tävlingar.
  5. Ta in gäster till podden.
  6. Gästa andra podcasts.
  7. Betalda annonser.
  8. Sammanfattning.

Och en annan fråga, hur många lyssnare har en pod?

Podcasts når en av fyra svenskar på veckobasis och lyssnandet på poddar har ökat till 25% från 20. I senaste ORVESTO Konsument mätningen (2019:3) som gjordes under hösten lyssnande 24%, eller 1,9 miljoner människor, på en podcast under en genomsnittlig vecka.

By Pfister

Similar articles

Hur spelar man in sig själv på datorn? :: Vad kostar det att starta en podcast?
Användbara länkar