Hem > V > Vad Betyder Fåntratt?

Vad betyder Fåntratt?

Används i vardagligt tal.

Ordet fåntratt är synonymt med knassil och kan bland annat beskrivas som ”fånig person”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av fåntratt samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Har klen klen?

Betydelse: Svag, ömtålig; föga duglig eller kunnig. Betydelse: Liten, ringa. I vissa talesätt. Och därefter, Är med i leken synonym? Blanda Sig I Leken betyder ungefär detsamma som träda emellan.

Man kan också fråga får man inte spela i?

Olovlig eller tillåten avlyssning? Huvudregeln är att det enligt 4:9a brottsbalken (BrB) är olagligt att spela in privata samtal om de som deltar i samtalet är omedvetna om att inspelning sker, samt att den som spelar in inte själv deltar i samtalet. Är Fåntratt korsord? Synonymer till fåntratt

  • (vard.) dumbom, dumhuvud, dumskalle, dåre, tok, stolle, dummerjöns, fjant, tönt, dumming, fåne, galning, idiot, trindskalle, trögskalle, dummer.
  • Användarnas bidrag. idiot.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Vad är ett trångmål?

Trångmål betyder i stort sett samma sak som knipa. Är det klena? klena i ordbok från 1870

Betydelse: Bestryka med något klibbigt, smetigt, smörjigt.

Med detta i åtanke, vad är en försummelse?

Ordet försummelse är en synonym till misskötsel och underlåtenhet och kan beskrivas som ”det att försumma något, underlåtenhet”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av försummelse samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Man kan också fråga vad är besläktad? Ordet besläktad är en synonym till relaterad och släkt och kan bland annat beskrivas som ”släkt”. Ordet kan ha flera olika betydelser. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av besläktad samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Med tanke på detta, kan vara på hexameter?

Hexameter användes ofta i längre berättande dikter, så kallade epos. Några kända epos på hexameter är Iliaden och Odysséen av Homeros och Aeneiden av Vergilius. Svenska författare som använt detta versmått är till exempel Georg Stiernhielm, Runeberg, Tegnér, Erik Johan Stagnelius och August Strindberg.

By Aynat

Similar articles

När skörden slår fel? :: Vad ingår i Xbox game pass?
Användbara länkar