Hem > K > Kan Motiv Vara?

Kan motiv vara?

Ordet motiv är en synonym till skäl och syfte och kan bland annat beskrivas som ”ämne, tema”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av motiv samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Läs mer

Related

Hur stor ska TV bänken vara?

Det är otroligt viktigt att storleken är rätt i förhållande till föremålet, eftersom det är det viktigaste föremålet som ska finnas på bänken. Om din tv-bänk inte är tillräckligt stor, se till att du har minst 20 cm tvärs över på varje sida.

Är två årig?

Ordet tvåårig är synonymt med bienn och kan bland annat beskrivas som ”(biologi, om växter) som vanligtvis eller alltid lever i två år”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av tvåårig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Vad betyder det spelar ingen roll? Det Spelar Ingen Roll betyder ungefär detsamma som det kvittar.

Kan spela stor roll?

Spela Stor Roll betyder ungefär detsamma som vara av vikt. Kan man ha i sinnet? Hur används uttrycket ha i sinnet? Ordet ha i sinnet används oftast mitt i en mening och uttalas precis som det låter. Det kan även användas i mer formella sammanhang.

Related

Vad kan det vara mycket stöt i kroppen?

Det kan vara antingen en elektrisk stöt eller en ström genom kroppen. Om du får ström genom kroppen ska du kontakta sjukvården. Om du tar av dig en stickad tröja eller borstar håret med en plastborste kan du få statisk elektricitet.

Följaktligen, vad betyder rökt?

Rökt kan bland annat beskrivas som ”(matlagning) tillagad genom rökning”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av rökt samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Vad är trög? trög i ordbok från 1870

Betydelse: Svår att sätta i rörelse; långsam i hvad som förehafves; utan håg eller drift.

Vad betyder maktlöshet?

Maktlös betyder ungefär detsamma som vanmäktig. Är Fåntratt korsord? Synonymer till fåntratt

  • (vard.) dumbom, dumhuvud, dumskalle, dåre, tok, stolle, dummerjöns, fjant, tönt, dumming, fåne, galning, idiot, trindskalle, trögskalle, dummer.
  • Användarnas bidrag. idiot.

Vad betyder vålla problem?

Ordet vålla är en synonym till åsamka och åstadkomma och kan bland annat beskrivas som ”är orsak eller skuld till”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av vålla samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

By Balcke Dickason

Similar articles

Vilka spel kan man spela med kort? :: Vad betyder spelar?
Användbara länkar