Hem > V > Vad Betyder Spelar?

Vad betyder spelar?

Ordet spela är en synonym till testa och forma och kan bland annat beskrivas som ”ägnar sig åt spel ”. Ordet kan ha flera olika betydelser. Spela används i uttrycket ”det spelar ingen roll” som betyder ”det är inte så viktigt”.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Vad betyder en blänkare?

En antydan; en försöksballong. - Jag lade ut en blänkare om att saker och ting skulle ändra sig. Vad betyder spänne? Ett spänne är ett föremål, i metall eller annat material, som används till att fästa eller spänna ihop kläder, skor eller dylikt.

Folk frågar också vad betyder spela roll?

Frasen spela roll är synonymt med ha betydelse och kan bland annat beskrivas som ”(idiomatiskt) vara av betydelse, vara relevant”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av spela roll samt se exempel på hur frasen används i det svenska språket. Vad betyder ordet uppföra? Uppföra betyder i stort sett samma sak som bygga.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Folk frågar också vad betyder fåntratt?

Används i vardagligt tal.

Ordet fåntratt är synonymt med knassil och kan bland annat beskrivas som ”fånig person”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av fåntratt samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.
Följaktligen, vad är en tvist? Om du och en annan part, exempelvis en leverantör, affärspartner, kund eller konkurrent, inte kommer överens om något – då har ni en tvist. Det kan till exempel handla om tvister om betalning, marknadsföring eller skadestånd.

På motsvarande sätt, vad betyder paginerad?

förse sidorna i (bok l. skrift) med nummer i ordningsföljd; äv. med avs. på sida: förse med nummer; äv. Vad är prång? Prång betyder ungefär detsamma som trång gång.

Vad betyder ordet skramla?

Ordet skramla är en synonym till slamra och skallra och kan beskrivas som ”ger ifrån sig metalliskt ljud”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av skramla samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

By Cilurzo

Similar articles

Kan motiv vara? :: När skörden slår fel?
Användbara länkar