Hem > H > Hur Hittar Jag Mitt Spotify-Konto?

Hur hittar jag mitt Spotify-konto?

Om du inte minns din e‑postadress eller ditt användarnamn går du till lösenordsåterställningen och provar med olika e‑postadresser som du äger. När du anger en e‑postadress som är registrerad hos Spotify får du ett meddelande om att ett e‑postmeddelande med lösenordsåterställning har skickats.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte aktivera mitt SIM-kort?

När sim-kortet sätts in i telefonen ska det aktiveras automatiskt. Om telefonen inte kan hitta sim-kortet eller om sim-kortet inte är giltigt, kontakta kundtjänst.

Dessutom, varför kommer jag inte in på mitt spotify-konto?

Du kanske har loggat in på fel kontosida. Försök igen med andra inloggningsuppgifter. Om du är säker på att du inte har ett konto till läser du "Kontrollera din betalningsstatus". Logga ut och logga in på appen. Varför har jag loggats ut ur Spotify? Vår plattform och våra användarregister är säkra, men ibland kan intrång i andra tjänster betyda att någon annan kan logga in på ditt Spotify-konto. Håll koll på följande: Ditt lösenord fungerar inte längre. Din e-postadress har ändrats.

Vem är inne på min Spotify?

Känner du inte igen en enhet? Du kanske har glömt att logga ut från ditt konto på någon annans enhet. Om du inte har tillgång till enheten ber du enhetens ägare att logga ut från ditt konto. Du kan också logga ut överallt på din kontosida och för ytterligare säkerhet återställa ditt lösenord. Folk frågar också hur ser man om man har spotify premium? Du kan se din plan och dina betalningar på din kontosida, under Din plan. Obs! Om din plan är kopplad till en partner måste du göra ändringarna med dem.

Related

Hur hittar man mobilmaster?

Många länder har en karta över var mobilmasterna är placerade, även om Sverige 2010 stängde sin karta som fanns tillgänglig på Posten.

Hur lägger man till familjemedlem i Spotify?

Det är enkelt att skaffa Premium Family

  1. Registrera dig eller logga in med ditt befintliga konto.
  2. Bjud in familjemedlemmar du bor med till Premium.
  3. Familjemedlemmar godkänner inbjudan hemma, bekräftar sin adress och så är det klart – du är en del av familjen. *
Varför fungerar inte Spotify offline? Kontrollera att du har tillräckligt med data i enhetens inställningar. Din dataleverantör kan hjälpa dig med det. Tips: Vi rekommenderar att du använder WiFi när det är möjligt för att hålla nere datakostnader.

Med hänsyn till detta, kan man se vem som lyssnat på mina listor på spotify?

Kan artister se vem som lyssnar på deras musik på Spotify? Medan Spotify artister kan inte se personlig information, inte ens användarnamn, om de personer som lyssnar på deras musik, de kan se demografin för deras publik, inklusive åldersintervall, lyssnarplats och hur många gånger deras musik har lyssnats på. Är Spotify hackat? Enligt Spotify så finns det risk för att hackarna kommit över användaruppgifter såsom e-post, födelsedatum, adressuppgifter och användarnas inloggningsuppgifter. Spotify har nu uppdaterat situationen och förklarar vilka som ligger i riskzonen för att ha fått sina uppgifter stulna.

Man kan också fråga kan man ta bort nyligen spelade på spotify?

För att ta bort objektet från listan "Nyligen spelade" klickar du på ikonen för tre dot. I alternativmenyn som visas, klicka på alternativet "Ta bort från det nyligen spelade". När knappen är klickad, försvinner objektet från listan "Nyligen spelad".

By Fondea

Similar articles

Hur ändrar man konto på Spotify? :: Hur tar man bort sitt konto på Spotify?
Användbara länkar