Hem > V > Varför Fungerar Inte Spotify På Apple Watch?

Varför fungerar inte Spotify på Apple Watch?

Du behöver även den senaste, uppdaterade versionen av Spotify-appen för Iphone. Spotify meddelar att funktionen rullas ut till användare globalt under de kommande veckorna, så ser du inte menyalternativet att ladda ner till Apple Watch, försök om ett par dagar igen.

Läs mer

Related

Hur fungerar JPG?

JPEG är en destruktiv komprimeringsmetod som används för att se till att de digitala bilder som används är så små som möjligt och laddas snabbt när någon vill se dem.

När kommer Spotify till Apple Watch?

Gör det möjligt att lyssna på ljudinnehåll via klockan utan att ha med sig mobilen. Uppdaterad (2021-07-07): Nu ska det snart bli möjligt att synka spellistor offline, direkt till sin Apple Watch. Spotify tillkännagav denna funktion redan i maj, men än så länge har funktionen inte dykt upp för de flesta användare. Vilka Apple Watch har Spotify? Spotify-appen på Apple Watch rullar ut för alla användare globalt, säger Spotify. Du behöver Apple Watch Series 3 eller senare, med watchOS 6.0 eller senare (även om Spotify rekommenderar 7.1 + = eller senare).

Kan man använda Apple Watch utan iPhone?

Med Apple Watch med mobilfunktion samt ett aktivt mobilabonnemang kan du vara uppkopplad även om du inte har med dig iPhone. Om du har någon annan modell av Apple Watch finns det fortfarande saker du kan göra när du inte har iPhone i närheten och inte är ansluten till ett Wi‑Fi-nätverk. Kan man spela musik från Apple Watch? Du kan spela upp musik som lagras på Apple Watch, styra musiken på iPhone och strömma musik från Apple Music och Apple Music Voice om du är prenumerant. Obs! Alla funktioner är inte tillgängliga med Apple Music Voice-abonnemanget.

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur laddar man ner musik till Apple Watch?

Lägga till musik med Apple Watch

  1. Öppna appen Musik på Apple Watch.
  2. Tryck på Bibliotek, Lyssna nu eller Sök och navigera till den musik du vill lägga till.
  3. Tryck på en spellista eller ett album, tryck på och sedan på Lägg till i bibliotek.
  4. Hämta musiken till Apple Watch genom att trycka på igen och sedan på Hämta.
Måste man ha abonnemang till Apple Watch? Din iPhone och Apple Watch-enheten måste använda samma operatör, såvida inte klockan ställdes in för en familjemedlem som inte har en iPhone. Om du byter operatörer på din iPhone* måste du ta bort det tidigare abonnemanget på din Apple Watch och registrera det nya. Gör så här: Öppna appen Apple Watch på din iPhone.

Kan man använda Apple Watch med Android?

Medan Wear OS otvivelaktigt går framåt har Apple räknat ut hur man gör ett objekt som är fast, stabilt och medvetet om hur en smartwatch fortfarande behöver fungera som armbandsur. Så det korta och grundläggande svaret är Nej, du kan inte använda en Apple Watch med Android-telefoner. Måste man ha SIM kort till Apple Watch? Om du ställer in flera mobilabonnemang med hjälp av dubbla SIM-kort på din kompatibla iPhone kan du lägga in båda abonnemangen i din Apple Watch. Du kan sedan välja vilken som din klocka ska använda när den ansluter till mobilnätet.

Vilka hörlurar Funkar med Apple Watch?

Använd AirPods och andra Bluetooth-tillbehör med Apple Watch.

By Torres Vine

Similar articles

Varför kan jag inte lyssna på Spotify offline? :: Hur mycket kostar Spotify Premium i månaden?
Användbara länkar