Hem > H > Hur Startar Man Om Sina Airpods?

Hur startar man om sina AirPods?

Stäng locket, vänta 15 sekunder och öppna det sedan igen. Tryck och håll ned inställningsknappen på laddningsetuiet i upp till 10 sekunder. Statuslampan ska blinka vitt, vilket betyder att dina AirPods är redo att ansluta. Håll laddningsetuiet med dina AirPods inuti och öppet lock nära din Mac.

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Hur ser man batteristatus på AirPods?

Öppna etuiets lock med dina AirPods inuti och håll etuiet nära din iPhone, iPad eller iPod touch. Vänta ett par sekunder tills du ser laddningsstatusen för dina AirPods. Du kan även kontrollera laddningsstatusen för dina AirPods med widgeten Batterier på din iPhone, iPad eller iPod touch. Och därefter, kan man nollställa airpods? För att nollställa behöver du sedan hålla inne inställningsknappen på laddningsetuiet (den lilla cirkeln) tills lampan blinkar gult och sedan vitt. Du har nu återställt dina AirPods till fabriksinställningen och de behöver därför ställas in på nytt, precis som när de var nya.

Har man garanti på AirPods?

Apples begränsade garanti skyddar dina AirPods och de medföljande Apple-märkta tillbehören mot tillverkningsproblem i ett år från och med köpdatumet. Du kan också ha rättigheter enligt konsumentköplagen. Garantin gäller inte för skador som beror på olyckshändelser eller obehöriga ändringar. Varför har jag bara ljud i ena hörluren? Se till att kontrollera Bluetooth-inställningarna och se huruvida de trådlösa hörlurarna är anslutna eller inte. Koppla upp hörlurarna till en annan enhet och se om du får ljud från bägge. Återställ hörlurarna och parkoppla dem på nytt. Följ stegen för just dina hörlurar och se om detta löser problemet.

Related

Hur man gör sina egna klistermärken?

Om du vill göra klistermärken från skrivare behöver du en skrivare som är vattentät och bläckfri. Du behöver också papper av god kvalitet.

Folk frågar också hur ändrar man airpods inställningar?

Ändra inställningarna på dina AirPods och AirPods Pro

  1. Öppna ditt laddningsetui.
  2. Gå till Inställningar > Bluetooth på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  3. Tryck på knappen Mer info bredvid dina AirPods.
  4. Tryck på det nuvarande namnet.
  5. Ange ett nytt namn på dina AirPods.
  6. Tryck på Klar.
När är AirPods fulladdade? Statuslampa på AirPods -fodral

Om AirPods är inuti fodralet och locket är öppet kan vi se att det finns en lampa som visar deras laddningsstatus. Om hörlurarna inte finns i fodralet, indikerar lampan där endast laddningsstatus för själva fodralet.

Hur länge håller fulladdade AirPods?

Eftersom det energieffektiva W1-chippet drar så lite batteri kan du lyssna i hela fem timmar på en enda laddning. Och tack vare laddningsetuiet kan du använda dem ännu längre – etuiet ger flera extra laddningar och en total lyssningstid på över 24 timmar. Med hänsyn till detta, vad betyder det när airpods blinkar orange? Green: Detta indikerar att höljet har en full laddning kvar för dina AirPods. Solid amber/ orange: Detta indikerar att AirPods har mindre än en full laddning för dina AirPods.

Hur nollställer man AirPods Max?

Du kan också nollställa dina AirPods Max till fabriksinställningarna. Håll ned bruskontrollknappen och Digital Crown i 15 sekunder tills lysdioden blinkar gult och sedan vitt. När du har nollställt dina AirPods Max kan du ansluta dem till din iOS- eller iPadOS-enhet elleransluta dem till din Mac eller annan enhet.

By Vasiliki

Similar articles

Vad är det för fel på min dator? :: Vad händer när man tar ut SIM-kortet?
Användbara länkar