Hem > H > Hur Tar Man Bort Popup Reklam?

Hur tar man bort popup reklam?

Om du får irriterande aviseringar från en webbplats kan du inaktivera behörigheten.

  1. Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna en webbsida.
  3. Tryck på Mer till höger om adressfältet Information .
  4. Tryck på Webbplatsinställningar.
  5. Tryck på Aviseringar under Behörigheter.
  6. Inaktivera inställningen.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Varför kommer det popup-fönster hela tiden?

Ett popup-fönster är ett litet fönster i webbläsaren som visas ovanpå den webbplats du har öppen. Popup-fönster öppnas ofta när du besöker en webbplats och skapas vanligen av annonser. Webbläsare har popup-blockerare som kan förhindra att popup-fönster visas. Med detta i åtanke, hur tar man bort popup-fönster safari? Tillåta eller blockera popupfönster på en webbplats

Öppna webbplatsen. I Safari på datorn väljer du Safari > Inställningar och klickar på Webbplatser. Klicka på Popupfönster till vänster. Se till att rulla till nederkanten av listan ifall du inte ser Popupfönster.

På motsvarande sätt, hur man gör pop up kort?

Pop up-kort med dekoration

  1. Klipp ut ett inbjudningskort. Bredd: 10 cm och längd 20 cm.
  2. Klipp ut ett inbjudningskort. Bredd: 10 cm och längd 20 cm.
  3. Klistra fast din dekoration på pop-up-fästet. Vill du ha flera dekorationer så det bara att göra flera fästen, men då måste du nog göra ett större kort.
Vad är popup-fönster iPhone? Läs om hur du kan blockera popupfönster och hantera fasta annonser på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Popupfönster kan innehålla annonser, meddelanden, erbjudanden eller varningar och kan öppnas i det aktuella webbläsarfönstret, i ett nytt fönster eller i en ny flik.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Hur stoppar man all reklam?

För att slippa adresserad reklam med vanlig post ska du registrera dig hos NIX adresserat. Ditt personnummer kopplas direkt till din folkbokföringsadress. Du kan även kontakta Statens personadressregister (SPAR) och begära att få en spärr mot direktreklam. Hur man tar bort annons? Ta bort en annons

  1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. I sidmenyn till vänster klickar du på Annonser och tillägg.
  3. Markera kryssrutan bredvid den annons som du vill ta bort.
  4. Klicka på rullgardinsmenyn Redigera längst upp i statistiktabellen för annonser.
  5. Välj Ta bort.

Och därefter, vart finns inställningar på safari?

Välj Safari > Inställningar i appen Safari på datorn och klicka sedan på en inställningspanel: Allmänt: Ändra hemsida och välj vad som ska visas när du öppnar ett fönster eller en flik, hur länge surfhistoriken ska sparas och vilka bokmärken som ska visas i favoritvyn. Folk frågar också vad är en popup blocker? Ibland är de nyttiga och tillåter olika funktioner som att kunna skriva ut, andra gånger är de mest störande och öppnar nya fönster med reklam. Syftet med popup-blockerare är att stoppa oönskade popup-fönster, men beroende på dina inställningarna kan ibland även nyttiga funktioner blockeras.

Hur blockerar man sidor på Safari?

Under fliken webb kan du gå till Anpassa och lägga in destinationer som inte ska tillåtas. Bara klicka på plustecknet under Tillåt aldrig dessa webbplatser och följ upp med Okej. Flera olika tillägg hjälper dig att blockera adresser i Safari och andra webbläsare.

By Sasnett

Similar articles

Vilket ljudsystem är bäst? :: Vad betyder din webbläsare är infekterad?
Användbara länkar