Hem > H > Hur Stänger Man Av Kommentarer På Facebook Profilbild?

Hur stänger man av kommentarer på Facebook profilbild?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Tryck på Följare och offentligt innehåll nedanför Målgrupp och synlighet. Tryck på Offentligt eller Vänner i avsnittet Vem som kan följa mig.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Vad betyder inaktivera kommentarer?

Tyvärr kan du inte inaktivera kommentarer för sidans inlägg, men du kan dölja eller ta bort enskilda kommentarer. Fast du kan blockera kommentarer som innehåller vissa ord och blockera svordomar. Så får du problem med att det postas en viss typ av spaminnehåll på din sida så kan du komma åt det på det här sättet. Därefter, kan man spärra kommentarer på facebook? Klicka på Inställningar från den vänstra menyn och klicka sedan på Sekretess. Klicka på Offentliga inlägg på menyn till vänster. I avsnittet Moderering går du till Dölj kommentarer som innehåller vissa ord från din sida och klicka sedan på Redigera.

Varför kan jag inte skriva på en väns tidslinje?

Uppdatera vilka som kan se dina inlägg i inställningarna. Använd målgruppsväljaren för att välja vilka som kan se dina inlägg. Granska inläggen innan de visas på din tidslinje med Tidslinjegranskning. Välj att blockera någon för att hindra dem från att visa eller kommentera dina inlägg. Kan man ta bort Gilla på Facebook? Hur slutar jag att gilla något på Facebook?

  1. Gå till sidan.
  2. Tryck på Gillar.
  3. Tryck på Sluta gilla om du vill sluta att gilla.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Kan man ta bort en kommentar på Instagram?

Instagram-appen för Android och iPhone

Tryck på under inlägget eller tryck på en kommentar. Svep åt vänster över kommentaren (iPhone) eller tryck på kommentaren (Android) som du vill ta bort.
Med hänsyn till detta, hur kan man se alla kommentarer på facebook? Om du vill ändra ordningen på kommentarerna klickar du på aktuellt alternativ för kommentarsordning nere till vänster i inlägget (exempel: Senaste, Alla kommentarer, Mest relevanta) och väljer sedan ett nytt alternativ: Senaste för att visa alla kommentarer, med de senaste kommentarerna först.

Kan inte kommentera i en grupp på Facebook?

Varför kan jag inte göra inlägg, kommentera eller delta i en Facebook-grupp? Om dina möjligheter att göra inlägg, kommentera eller delta i en grupp har inaktiverats kan det bero på att en gruppadministratör tillfälligt har inaktiverat dina möjligheter att göra inlägg, kommentera eller delta i sin grupp. Hur gör jag ett inlägg på någon annans tidslinje? Så här publicerar du något på en väns tidslinje:

  1. Gå till din väns profil.
  2. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv något till [namn].
  3. Skriv ett meddelande eller välj att lägga till något i inlägget: Foto/video: Du kan välja ett foto eller en video att lägga till i inlägget.
  4. Tryck på PUBLICERA.

Vem kan skriva på min tidslinje Facebook?

Så här gör du för att styra över vilka som kan tagga dig och göra inlägg på din tidslinje

  1. Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen.
  4. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg.

By Lindblad Amit

Similar articles

Hur kommer man in på tidslinjen på Facebook? :: Kan inte stänga av iPhone 11?
Användbara länkar