Hem > H > Hur Kommer Man In På Tidslinjen På Facebook?

Hur kommer man in på tidslinjen på Facebook?

Gå till din väns profil. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv på [namns] tidslinje. Skriv ett meddelande eller välj att lägga till något i inlägget. Foton: Lägger till foton till ditt inlägg.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Man kan också fråga hur tar man bort gilla-markering på facebook?

Om du vill ändra din reaktion på ett inlägg eller en kommentar trycker du på din nuvarande reaktion (bredvid Kommentera och Dela) och väljer sedan en ny. Om du vill ta bort din reaktion från ett inlägg eller en kommentar trycker du på din nuvarande reaktion och trycker sedan på (Ta bort). Därefter, hur tar man bort en gilla-markering? Tryck på det inlägg som du har kommenterat. Tryck på kommentaren du gillade. Tryck på Ta bort gilla-markering.

Med hänsyn till detta, kan man dölja likes på facebook?

Nu har dock Facebook gått live med den nya förändringen att användarna har makten över likesen, du har nu möjlighet att dölja likes på både dina egna inlägg samt andras inlägg i det egna flödet. På motsvarande sätt, hur tar man bort en taggning på instagram? Om du helt vill ta bort taggen från fotot kan du göra det med. För att göra det, klicka på fotot och få klicka på din namntagg som kommer upp. För de med iOS får man klicka på ”Fler alternativ”, ”Ta bort mig från inlägget” och sedan ”Ta bort”. Androidanvändare kan enkelt välja ”Ta bort taggning”.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Hur ser man sina kommentarer på Instagram?

Instagram delar nu med sig av all data som finns kopplat till en användare. Med andra ord kan du få se alla bilder, videos, likes, kommentarer och gamla stories sedan du skaffade appen. Dessutom, hur tar man bort ett konto på instagram? Guide Ta bort ditt Instagram-konto

  1. För att ta bort ditt Instagramkonto måste du använda dig av till Instagrams webbsida för att Ta bort konton.
  2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  3. Välj ett alternativ på rullgardinsmenyn bredvid Varför tar du bort kontot?
  4. Klicka på Ta bort mitt konto permanent.

Folk frågar också kan inte läsa alla kommentarer på facebook?

Alternativ 1 – Ändra så du ser alla inlägg från sidan på Facebook. Det enklaste sättet att fixa det här på är att du ändrar inställningarna för gruppen på facebook. När du har gillat en sida och går in på sidans vägg hittar du följande alternativ om du trycker på knappen gilla. Varför fungerar inte nyhetsflödet på Facebook? Du måste rensa App Cache regelbundet om du stöter på problem med en eller flera av apparna installerade på din Android-smarttelefon. Det låter dig uppdatera din app och snabbar upp den.

Och en annan fråga, varför kan jag inte se mina vänners inlägg på facebook?

Inställningarna för nyhetsflödet hjälper dig att styra vad som visas i nyhetsflödet. Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck sedan på Inställningar. Bläddra ned och tryck på Nyhetsflöde under Inställningar.

By Tristis Pluemer

Similar articles

Hur slår man på iPhone 13? :: Hur stänger man av kommentarer på Facebook profilbild?
Användbara länkar