Hem > V > Varför Kan Jag Inte Surfa Privat Iphone?

Varför kan jag inte surfa privat iPhone?

Öppna Inställningar > Safari och slå på eller stäng av följande under Integritet och säkerhet: Förhindra spårning mellan webbplatser: Safari begränsar automatiskt cookies och data från tredje part. Stäng av alternativet om du vill tillåta spårning mellan webbplatser.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Dessutom, kan någon se vad jag söker på?

Google samlar in enorma mängder information om dig. Allt från vad du söker efter på nätet till var du befinner dig fysiskt. Men Google har även verktyg som låter dig radera informationen. Det är näst intill omöjligt att använda internet utan att nyttja en eller flera av Googles tjänster. Kan man se webbhistorik på wifi? Du ser i Google Wifi-appen hur mycket data som laddas upp och laddas ned på olika enheter. Dessutom visas historik för upp till 30 dagar och information om enheterna.

Följaktligen, kan man se någon annans historik?

Det kan spara tid och vara bra. Men andra personer som använder samma mobil, dator eller surfplatta kan se den informationen. Därför behöver du ta bort all sparad information om du vill hålla den hemlig. Kan man se historiken på routern? Om du vill visa aktivitetsloggen:

Öppna en webbläsare från en dator eller trådlös enhet som är ansluten till nätverket. Ange http://www.routerlogin.net. Ett inloggningsfönster visas. Ange användarnamnet och lösenordet för routern.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Med detta i åtanke, hur privat är privat surf?

Nej. Inkognitoläge och privat surfning betyder inte samma sak. Inkognitoläge täcker bara dina spår på den enhet du använder för att surfa på nätet. Inga spår finns kvar på enheten, men dina handlingar är synliga online. Hur se vilka som är anslutna till nätverket? Med hjälp av ett smart gratisprogram kan du ta reda på om någon obehörig använder ditt nätverk. Undrar du vem som egentligen använder ditt nätverk? Det lilla verktygsprogrammet Wireless Network Watcher ger dig en lista över alla enheter som är uppkopplade mot routern.

Kan man spåra webbhistorik?

En rensning av historik är heller inte helt säkert. En datorvan användare kan spåra raderad information i en dator om hen vet hur hen ska göra. Därför kan det vara bra att surfa i ett inkognitofönster/privat fönster om din webbläsare har det, då sparas ingen information om vad du gör i inkognitofönstret. Hur vet man om Wi-Fi är hackat? Som tur är kan du kontrollera om ditt hemnätverk är säkert genom att använda en gratis och webbaserad onlinetjänst för routerkontroll. Se till att du väljer rätt tjänst från ett betrodd cybersäkerhetsmärke med gott anseende.

Hur hittar jag min historik?

uppe till höger om du vill söka efter något.

  1. Öppna Chrome-appen. på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer uppe till höger och sedan på Historik. Om du har en version av Chrome med adressfältet längst ned sveper du uppåt på adressfältet.
  3. Leta upp det objekt som du vill radera.
  4. Tryck på Ta bort. till höger.

By Waterman Aube

Similar articles

Vad är Inkognitoläge iPhone? :: Vad innebär att surfa inkognito?
Användbara länkar