Hem > B > Borde Jag Köpa Från Swappie?

Borde jag köpa från Swappie?

Köp aldrig en telefon från dessa skämtare. Jag köpte en iPhone 8 plus från Swappie i nyskick och fick en telefon där touchen är katastrofal. Telefonens touch brukar hänga sig och inte ens reagera till och från vilket gör telefonen i stort sett oanvändlig. En telefon som man köpt för nästan 4000kr alltså.

Läs mer

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Dessutom, Är swappie pålitligt?

Swappie.com är en säker och pålitlig webbutik som erbjuder lite använda och fullt fungerande smartphones till ett överkomligt pris. Alla våra telefoner har testats och reparerats genom en noggrann process och med den senaste tekniken. Man kan också fråga Är swappie svenskt? Swappie är ett privatägt finskt företag. Vi har över 3000 recensioner på Trustpilot, som vi föreslår att du kan kolla på ifall du är intresserad av att ta reda på vad folk tycker om oss.

Följaktligen, vart har swappie sitt lager?

Swappie är ett finskt privatägt företag. Vårt huvudkontor samt lager ligger i Helsingfors, Finland. Man kan också fråga vart ligger swappies kontor? Swappie Kundservice – Postadress

Postadressen till Swappies kundtjänst: Itämerenkatu 15, 00180 Helsinki, Finland.

Related

Får samtal från Storbritannien?

Under de senaste dagarna har tusentals människor blivit uppringda från numret. Det är samtal från England. Tipset från myndigheterna är att inte svara på samtalen. Finländarna är utsatta för can you hear me-bedrägeriet.

Vad innebär Swappies garanti?

Vi erbjuder 12 månaders garanti och 14 dagars ångerrätt för alla våra telefoner. Garantin täcker tekniska fel. Garantin täcker inte fysiska skador som beror på vanvård eller onormal användning så som tapp, fukt- och vattenskador, smutts etc. Mer information om vår garanti finner ni här: Vad täcks av garantin? Hur lång tid tar det för Swappie att leverera? När kommer den levereras? Vi skickar din telefon inom 1–2 vardagar efter att vi tagit emot beställningen. Frakten tar cirka 2–3 arbetsdagar med DHL Express och cirka 3-5...

Vilken är den bästa iphonen?

Bäst i Apples nuvarande lineup av telefoner är utan tvekan iPhone 13. En bra, tydlig och ljusstark OLED-skärm kombinerad med företagets senaste systemchip (A15) bäddar för en framtidssäker produkt. Att telefonen även stödjer 5G-tekniken för riktigt snabba överföringshastigheter är heller inte fy skam. Därmed, när får man pengar från swappie? Det tar vanligtvis 1–3 arbetsdagar för Swappie att ta emot din telefon och de flesta telefoninspektionerna slutförs inom 2–3 arbetsdagar. När inspektionen är klar överförs betalningen till det bankkonto du angett i dina ifyllda formulär.

Därefter, Är iphonehome se bra?

Bluff och båg. Yohan är säkert bara en målvakt. Men de har i flera mail lovat att skicka ps5:an om 2-3 dagar. Så efter den 3:e gången så orkade de inte ens lura mig längre, nu har de slutat att svara på mail.

By Olivette Bevilacqua

Similar articles

Vilket land kommer Swappie ifrån? :: Kan man se bäst i test utomlands?
Användbara länkar