Hem > V > Vilket Land Kommer Swappie Ifrån?

Vilket land kommer Swappie ifrån?

Den finska startupen Swappie – som köper, reparerar och säljer begagnade Iphone-mobiler – fortsätter sin snabba tillväxtresa. Mellan 20 fyrdubblade bolaget sin omsättning till drygt 320 miljoner kronor.

Läs mer

Related

Vilket land +59?

För andra länder gäller 2 siffror, till exempel 46 för Sverige, och för vissa länder gäller 3 siffror i landskoden.

Och en annan fråga, vem äger swappie?

Under 2020 slog vi alla försäljningsrekord vilket tyder på en efterfrågan och ett intresse för rekonditionerad teknik, säger Sami Marttinen, Swappies grundare och VD. Hur mycket får plats med 64 GB? 64 GB räcker för de flesta, speciellt om du automatiskt laddar upp mediefiler till en molntjänst som Elgiganten Cloud och regelbundet raderar foton från din telefon. Men om du gillar att ha många bilder och videor på telefonen uppskattar du förmodligen 128 GB eller mer.

Har Swappie moms?

För telefoner köpta av privatpersoner betalar vi ingen moms, därav kan vi även sälja dessa vidare utan moms. För telefoner vi köpt av företag betalar vi moms, därav säljes dessa telefoner med moms. Därmed, hur returnerar man swappie? Du kan returnera din telefon genom att fylla i detta returformulär. Du får sedan ett separat e-postmeddelande med instruktioner samt en utskrivbar returfraktsedel. Kontakta vår kundtjänst om du inte har fraktsedeln kvar eller ifall du har några övriga frågor kring returen.

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Hur kontaktar man Swappie?

Vår kundtjänst är tillgänglig kl 8:00–20:00 på vardagar via telefon +46 70 222 8188 eller via e-post på info (at) swappie.com. Följaktligen, vad menas med 12 månaders garanti? En garanti innebär att företaget garanterar att varan eller tjänsten ska fungera under hela garantitiden. Men kom ihåg att du alltid har ett skydd av konsumentlagstiftningen. Du har tre års reklamationsrätt, även om garantitiden är kortare.

Var köpa begagnad iphone?

Vi erbjuder begagnade iPhones till billigt pris som har blivit fullt inspekterade och rengjorda av en certifierad Apple tekniker. Vi erbjuder 12 månader garanti och 14 dagars gratis retur för alla våra produkter. Folk frågar också vilken iphone ska jag välja 2021? Trots att de fyra modellerna i detta årets iPhone-lansering har mycket gemensamt så är utan tvekan Iphone 12 Pro Max den modell som sticker ut mest – kanske är det den hittills överlägset bästa iPhone. iPhone 12-familjen är designad speciellt för dem som vill uppgradera från en iPhone X, 11-modell eller äldre iPhones.

Vilken iPhone är mest prisvärd 2021?

Apple iPhone 11 Pro Max är marknadens bästa och mest prisvärda begagnade iPhone just nu. Den kostar 8 200 kronor och har ett betyg på 8,8. Det kan jämföras med en ny iPhone 13, som kostar 9 500 kronor och har betyg 8,9. iPhone 11 Pro Max saknar visserligen 5G-teknik men har bra batteritid och en flexibel kamera.

By Floss

Similar articles

Varför funkar inte Apple Pay? :: Borde jag köpa från Swappie?
Användbara länkar