Hem > H > Hur Säga Upp Bookbeat?

Hur säga upp Bookbeat?

Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration. Besök bookbeat.se/logga-in och logga in på din kontosida på webben. Under sidan "Prenumeration" hittar du knappen "Avsluta prenumeration".

Läs mer

Related

Måste jag säga hej Google?

Funktionen innebär att du inte behöver använda den vanliga frasen för att få assistenten att utföra enklare uppgifter. Det finns en ny funktion i appfilerna. Funktionen gör att du kan styra assistenten med din röst.

Vad kommer på Disney Plus i augusti?

Wild, Cruella och Harrow. I augusti har flera spännande nyheter premiär på Disney plus. Hur mycket tjänar Disney Plus? Samtidigt presenterades också Star, som ger mer "allmän" underhållning till tjänsten, inklusive tv-serier och filmer för vuxna. Om du vill prenumerera på Disney Plus så är priset 89 kronor i månaden eller 890 kronor per år för nya användare.

Man kan också fråga vilka disneyfilmer finns på disney plus?

Här listar vi det originalinnehåll som enbart finns tillgängligt på Disney Plus:

  • Filmer. Apollo: Missions To The Moon. Atlantis Rising. Before The Flood.
  • Serier. Be Our Chef. Becoming.
  • Kortfilm. Disney Sundays. Forky Asks A Question.
  • Filmer från Disney. Observera att vissa av titlarna kan vara på engelska. 101 dalmatiner (1961)
Följaktligen, vad kostar discovery plus? Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud sport direkt i din mobil, surfplatta eller dator – var och när du vill. Vi erbjuder paketen discovery+ Underhållning (79 kr/mån), discovery+ Sport (129 kr/mån) och discovery+ Sport Premium (349 kr/mån) som tillvalspaket.

Related

Kan man säga något annat än Hej Google?

Om du vill ändra ditt smeknamn öppnar du assistentinställningarna på din telefon eller surfplatta. Assistentinställningarna kan öppnas av dig. Ändringarna ska göras. Om du vill trycker du på OK.

Kan inte logga in på discovery+ Plus?

Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+. Hur många enheter på Discovery Plus? Discovery plus kan streamas på upp till två enheter samtidigt. Antalet användare anslutna till ett konto är inte begränsat.

Med tanke på detta, kan man avsluta abonnemang 3?

Vill du lägga till en mobil kan du göra det via en delbetalning på 12, 24 eller 36 månader. Abonnemanget löper på tillsvidare utan bidningstid och med en månads uppsägningstid. Delbetalningen pågår under den period som du valt (12, 24 eller 36 månader). När kan jag säga upp mitt abonnemang? Uppsägningstid är tiden från att du säger upp abonnemanget tills abonnemanget faktiskt avslutas. Har du ingått avtal efter den får uppsägningstiden vara max 1 månad. Det betyder alltså att från att du skickar in begäran om uppsägning tar det en månad innan abonnemanget avslutas.

Följaktligen, kan man säga upp abonnemang med bindningstid?

Om du har en bindningstid på ditt abonnemang kan du inte avsluta abonnemanget innan den bindningstiden har löpt ut. Även om du flyttar kan företaget kräva att du fortsätter betala under bindningstiden, om inte avtalsvillkoren säger att du har rätt att avsluta abonnemanget i samband med en flytt.

By Flaherty Lakhvinder

Similar articles

Vad menas med skriftlig uppsägning? :: Är det gratis att uppdatera till Windows 11?
Användbara länkar