Hem > H > Hur Tar Man Bort Kort Från Viaplay?

Hur tar man bort kort från Viaplay?

När du är inloggad på hemsidan, håll muspekaren över ditt namn uppe i det högra hörnet och klicka på Mitt konto. Här kan du bland annat ändra lösenord, sätta ett köplås, ändra betalsätt och mycket annat.

Läs mer

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Och en annan fråga, hur lång uppsägning har viasat?

Ett löpande abonnemang har 30 dagars uppsägningstid. (Är ditt avtal tecknat före den är uppsägningstiden tre kalendermånader.) Ett avtal med bindningstid kan avslutas till bindningstidens slut. Följaktligen, hur avslutar man ett abonnemang? Du säger upp ditt mobilabonnemang genom att kontakta din mobiloperatör. Det bästa är att säga upp abonnemanget skriftligt så att du kan visa att du har sagt upp avtalet om det uppstår problem eller missförstånd. Om du behöver göra en muntlig uppsägning bör du be om att få en bekräftelse via brev eller e-post.

Har Viaplay bindningstid?

Gäller endast nya Viaplay-kunder. Koden avser paketet Viaplay med serier och film och kan inte kopplas till ett paket innehållande sport. Erbjudanden kan ej kombineras med andra Viaplay-erbjudanden, 1 kod per kund. Efter två fria månader löper abonnemanget automatiskt vidare för 129 kronor/månad utan bindningstid. Med hänsyn till detta, hur många konton kan man ha på viaplay? Du kan använda upp till fem stycken enheter med ditt konto, en enhet kan exempelvis vara en dator, mobiltelefon, surfplatta, spelkonsol eller Smart TV. Skulle det vara så att du uppnått max antal enheter så kommer du att mötas av ett meddelande som påpekar detta.

Related

Får samtal från Storbritannien?

Under de senaste dagarna har tusentals människor blivit uppringda från numret. Det är samtal från England. Tipset från myndigheterna är att inte svara på samtalen. Finländarna är utsatta för can you hear me-bedrägeriet.

Vart kan man köpa Viaplay presentkort?

I Sverige kan kunder köpa presentkorten för Viaplay på Pressbyrån, 7-Eleven och Circle K. Följaktligen, kan man köpa enstaka matcher på viaplay? Pay-Per-View (PPV) prissätts individuellt och köps in separat. Vi kan därför inte inkludera dem i våra paketlösningar. Genom PPV kan vi därför erbjuda exklusiva sportevenemang som ett tillägg till vårt ordinarie utbud. Du som kund betalar endast för det specifika eventet och behöver inget Viaplay-paket.

Hur ser man bindningstid Allente?

Logga enkelt in på Min sida med BankID för mer information om ditt tv-paket och din bindningstid. Här kan du också se och betala dina fakturor. Behöver du skapa ett Min sida-konto? Gå in på minsida.allente.se och välj antingen BankID eller ”E-post + lösenord”. Kan man säga upp abonnemang via mail? Det är bäst att säga upp abonnemanget skriftligt

Du bör helst göra en skriftlig uppsägning (via e-post eller brev) eftersom det då är lättare att bevisa att du har sagt upp abonnemanget. En muntlig uppsägning är svårare att bevisa om det skulle uppstå en tvist mellan dig och operatören.

Med tanke på detta, kan man avsluta abonnemang 3?

Vill du lägga till en mobil kan du göra det via en delbetalning på 12, 24 eller 36 månader. Abonnemanget löper på tillsvidare utan bidningstid och med en månads uppsägningstid. Delbetalningen pågår under den period som du valt (12, 24 eller 36 månader).

By Miquela

Similar articles

Hur tar man bort en prenumeration på Apple? :: Hur uppgraderar man till premium på Spotify?
Användbara länkar