Hem > V > Vad Är Skillnaden På Tinder Gold Och Tinder Plus?

Vad är skillnaden på Tinder Gold och Tinder Plus?

Tinder Gold inkluderar allt som Tinder Plus-användare får ta del av. Det är främst möjligheten att kunna se alla som swipeat höger på din profil som särskiljer Tinder Gold gentemot Tinder Plus. Tinder Gold lämpar sig bäst för Tinderanvändare som använder tjänsten mycket frekvent.

Läs mer

Related

Vad är skillnaden på jpg och png?

Den största skillnaden mellan de två är att det senare är ett format med förlust. Det innebär att bildens ursprungliga kvalitet inte går förlorad.

Kan man återställa Tinder?

Återställ köp gäller dig behålla åtkomst till dina prenumerationer när du uppgraderar till en ny telefon, raderar eller skapar om ditt Tinder-konto eller befinner dig i en annan situation där appen inte automatiskt känner igen den. Följ stegen nedan för att återställa ditt köp. Vad kan man göra med Tinder Plus?

Tinder PlusTinder Guld
Obegränsat med Ångraxx
5 Super Likes per dagxx
En gratis Boost per månadxx
Pass™ till alla platserxx

Därmed, hur säger man upp match?

Du kan kontakta kundtjänst via mejl och säga upp prenumerationen, fram till 48 timmar innan prenumerationen löper ut: [email protected]. Vill du radera profilen? Du kan när som helst begära att din profil tas bort. Maila då kundtjänst på [email protected], ange även ditt medlemsnummer och din mejladress. Man kan också fråga kan inte ta bort tinder? Problem med att radera konto

  • Öppna Tinder-appen eller logga in på Tinder.com.
  • Tryck på profilikonen.
  • Gå till Inställningar.
  • Rulla ner och tryck på Radera konto.

Related

Vad är skillnaden på 32 och 64 bitarsversionerna av Windows?

När flera program körs samtidigt och du växlar mellan dem kan ett 64-bitarsystem gå snabbare än ett 32-bitarsystem.

Vad betyder guldhjärtat på Tinder?

När du är inne i den vanliga kortleken kommer ett guldhjärta dyka upp på profiler som redan svajpat höger på dig. Bildkälla: Tinder Tinder Gold kommer inom kort testas i Argentina, Australien, Kanada och Mexico, och sedan hoppas företaget att uppdateringen kommer finnas tillgänglig för alla användare strax efter det. Måste man ha Tinder Plus? Är Tinder® kostnadsfritt? Ladda ner Tinder® kostnadsfritt i App Store och Google Play Store, eller gå in på https://tinder.com för att använda Tinder för webben. Med våra grundfunktioner kan du skapa en profil, använda funktionen Svep åt höger för att gilla någon eller Svep åt vänster för att ignorera.

Därmed, varför är det olika priser på tinder gold?

Den populära dejtingappen erbjuder tre varianter, Plus, Gold och Premium. De olika abonnemangen ger möjligheter att "gilla” fler personers profiler, vilket i gratisversionen är begränsat till 25 stycken på 12 timmar. Abonnemangen skiljer sig i pris eftersom de låser upp olika mängd nya funktioner. Dessutom, hur länge är man spärrad på tinder? Det handlar om att vänta på Tinder kommer att ge ett svar isåfall. Även om hur lång tid det tar att få det är något som kan variera. Eftersom du ibland får svar på ett par dagar, medan du i andra måste vänta mer än en vecka.

På motsvarande sätt, hur vet man om någon är inne på tinder?

Appen Swipebuster är utvecklad för att stalka på Tinder åt dig. För ungefär 40 kronor får du tre sökningar på till exempel namn, kön, plats och när hen använde Tinder sist, vilket skulle kunna avslöja din partner om hen är otrogen.

By Crowley

Similar articles

Hur startar man om sitt Tinder konto? :: Vad betyder hänglås på match?
Användbara länkar