Hem > H > Hur Startar Man Om Sitt Tinder Konto?

Hur startar man om sitt Tinder konto?

Tinder.com (Tinder för webben)

  1. Besök Tinder.com.
  2. Klicka på "Logga in"
  3. Välj "Logga in med Google"* eller "Logga in med telefonnummer"
  4. Skapa din profil.
  5. Ge Tinder åtkomst till nödvändiga behörigheter.
  6. Kom igång!

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Kan man matcha på Tinder utan att betala?

Tinder finns tillgängligt gratis i App Store och Google Play Store eller besök Tinder.com för att använda Tinder för webben. Därmed, hur betalar man tinder plus? Tinder Plus och Tinder Gold är köp i appen-prenumerationer som innebär återkommande betalningar. Om du har valt månadsvis prenumeration kommer du att debiteras en gång i månaden. Om du har valt sex månaders prenumeration debiteras du direkt för sex månader och din prenumeration förnyas automatiskt varje halvår.

Hur avslutar man en prenumeration på en app?

Hantera prenumerationer på Google Play

  1. Öppna Google Play-appen .
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Betalningar och prenumerationer. Prenumerationer.
  4. Välj den prenumeration du vill säga upp.
  5. Tryck på Säg upp prenumerationen.
  6. Följ anvisningarna.
Hur kontakta match Com? Match.com Kundtjänst – E-post

coms kundservice är: [email protected].

Related

Vad ska man göra när datorn inte startar?

I den här artikeln visar vi hur du får en dator som inte startar när du trycker på strömbrytaren att fungera. Strömmen bör kontrolleras. Skärmen behöver kontrolleras. Du kan försöka med en återställningsdiskett. Gå in i felsäkert läge. Koppla in alla externa diskar. Hårdvara som är trasig eller inkompatibel. Det finns en trasig startdiskett.

Folk frågar också vad kostar det att vara med i match com?

Att registrera sig och lära känna sajten kostar ingenting. Då kan du se andra medlemmars profiler, göra olika sökningar, skapa en profil och mycket annat. Vi erbjuder prenumerationer på 1, 3 eller 6 månader. Vad betyder knapparna på Tinder? Börja svepa på individer

Tryck på brandikonen högst upp på skärmen (i navigeringsfältet) för att se ett flöde av individer som du kan svepa åt vänster eller höger på. Kom ihåg att svepning till vänster är ett avslag, medan du sveper åt höger indikerar att du är intresserad.

Vad är en populär användare på Tinder?

Enligt Tinder räknar algoritmen in flera faktorer när den betygsätter användarnas populäritet. Vilka dessa är, förutom hur många svep åt höger jämfört med vänster du får, vill bolaget inte gå in på. En möjlighet är att det har att göra med antalet bilder och informationen du ger om dig själv i din profil. Följaktligen, hur fungerar tinder avstånd? Avstånd. Tinder låter dig se potentiella matchningar upp till 160 kilometer från din aktuella plats. Justera dina avståndspreferenser när som helst för att bredda eller minska ditt rekommendationsomfång.

På motsvarande sätt, hur kan jag se vem som gillar mig på tinder?

Vår funktion Gillar dig låter dig se vem som gillar dig innan du bestämmer dig för att välja Like eller Nej. Endast Tinder Gold- och Tinder Platinum-prenumeranter har tillgång till funktionen Gillar dig.

By Cristen

Similar articles

Har iPhone virusskydd? :: Vad är skillnaden på Tinder Gold och Tinder Plus?
Användbara länkar