Hem > V > Var Kan Man Lämna In Gamla Mobiler?

Var kan man lämna in gamla mobiler?

Lämna din gamla mobil till återvinning!

Gamla mobiltelefoner kan lämnas till kommunens återvinningscentral eller andra kommunala insamlingsplatser för elektronikavfall. Det går också att lämna sin gamla telefon till en butik i samband med att man köper en ny.

Läs mer

Related

Vilka mobiler funkar AirPods till?

Airpods och andra hörlurar, som också har Apples speciella W1-chip, kan enkelt anslutas till en Apple-produkt, men eftersom de har bluetooth fungerar de också tillsammans med en vanlig Android-telefon.

Vem tar emot gamla mobiltelefoner?

När du köper en ny mobiltelefon kan du lämna in din gamla till mobiloperatören. Finns det ett värde kvar kan du få den nya mobilen till rabatterat pris. Är den helt värdelös ser de till att den återvinns. Försäkringsbolaget Folksam har servicen Mobilcirkeln för att återvinna, reparera och återanvända mobiltelefoner. Med detta i åtanke, var kan man lämna sin gamla dator? som privatperson lämnar du ditt elavfall på din närmsta återvinningscentral (ÅVC). Läs mer på din kommuns hemsida om var du hittar en ÅVC nära dig. Om elavfallet uppstår i ditt företag, verksamhet eller BRF så kan Stena Recycling hjälpa er med återvinningen.

Hur sorterar man elektronik?

Kommunernas återvinningscentraler tar emot allt elavfall. Alla butiker som säljer ny elektronik måste ta emot och återvinna gamla elprylar. I mindre butiker gäller en mot en-principen, alltså de återvinner din gamla eltandborste när du köper en ny. Med tanke på detta, vad sorteras som elektronik? Det mesta som har en sladd och batteri ska sorteras som elavfall. Exempelvis, dator, datorskärm, skrivare, tangentbord, router och alla typer av telefoner och läsplattor. Möjligheten till att slänga elavfall varierar på vart du bor, men det kan exempelvis finnas där du slänger dina grovsopor eller vid din sopstation.

Related

Vad göra med gamla negativ?

Har du många negativa bilder? Då behöver du en skanningsapparat för diabilder. Det finns olika versioner av samma sak på marknaden som kan användas för dia, negativ och gamla foton.

På motsvarande sätt, vad händer med datorer och mobiler när de blir sopor?

- Vi behöver få tag i materialen. Mobiler och annan småelektronik läggs i byrålådor eller ännu värre, slängs i soporna och eldas upp och försvinner för gott, säger Christer Forsgren som är miljö- och teknikchef i Stena Metallkoncernen. Och en annan fråga, var kan man köpa begagnade mobiltelefoner? Mängder av nöjda kunder har redan gjort superfynd på telefoner, vilket du kan läsa om på vår Trustpilot. Dessutom kan vi erbjuda ett brett urval av såväl nya iPhone som Samsung och andra Android-lurar.

Var kan man köpa begagnade mobiler?

Gör både miljön och plånboken en tjänst genom att köpa en begagnad mobil hos oss! Vi erbjuder restaurerade iPhones i gott skick, till mycket bra priser. Du hittar begagnade iPhones i modeller från iPhone 6 till iPhone 12, i olika färger och minneskapaciteter. Var köpa begagnad iPhone? Vi erbjuder begagnade iPhones till billigt pris som har blivit fullt inspekterade och rengjorda av en certifierad Apple tekniker. Vi erbjuder 12 månader garanti och 14 dagars gratis retur för alla våra produkter.

Hur kan man återställa laptop?

Så här återställer du datorn helt

Tryck eller klicka på Uppdatera/återställa och sedan på Återställning. Tryck eller klicka på Kom igång under Ta bort allt och installera om Windows. Följ anvisningarna på skärmen.

By Aleda

Similar articles

Vem köper beg iPhone? :: Var kan man sälja begagnade datorer?
Användbara länkar