Hem > V > Varför Kan Jag Inte Sälja På Facebook?

Varför kan jag inte sälja på Facebook?

Om du ser Det finns problem med din produkt bredvid inlägget har den inte godkänts på grund av att den bryter mot våra handelspolicyer. Andra personer på Marketplace kan inte se denna annons.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur fungerar Köp och sälj på Facebook?

Klassisk mobilwebbläsarupplevelse

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned till Grupper och välj den köp- och säljgrupp som du vill sälja något i.
  3. Tryck på Sälj högst upp i gruppen.
  4. Ange informationen om varan du säljer och tryck sedan på Publicera.
Vad säljs mest på Facebook? säljer

Tradera:
  • Barnkläder. Regnjackor, galonisar, stövlar, höstskor, skaljackor, men även finkläder som skinnskor och skjortor.
  • Dam- och herrkläder. Ytterplagg, kängor, klänningar, skjortor och tröjor i fint skick.
  • Keramik & porslin.
  • Vinylskivor.
  • Leksaker.

Man kan också fråga vad säljer bäst på facebook marketplace?

Facebook Marketplace är främst fylld med människor som säljer sina begagnade artiklar. Men du hittar många företag som säljer sina produkter också på marknaden. Det är inte heller en dålig idé om du som företag också behöver bli av med begagnade saker. Vad är det för fel på Marketplace? Om din åtkomst till Marketplace har återställts måste du kanske uppdatera facebook.com eller ladda ned den senaste versionen av appen.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Varför får man inte sälja bröstpump på Facebook?

Det enda som är okej att sälja på Facebook under kategorin Vårdprodukter är tillbehör för livsstil och fitness. Till exempel träningsklockor. Det är förbjudet att sälja termometrar, första hjälpen-paket, bröstpumpar och skenor för fysiska skador. Man kan också fråga varför får man inte sälja djur på facebook? Vi är dock en global plattform och tar säkerheten på mycket stort allvar, så vi tillåter inte försäljning av levande djur eller produkter som rått kött, hudar och ägg på Marketplace, eftersom vi inte kan garantera djurens välbefinnande eller garantera att dessa produkter är säkra.”.

Man kan också fråga får man sälja biljetter på facebook?

Genom att lista biljetter på Marketplace kan företag nå fler personer och använda sina shoppingavsikter till att marknadsföra evenemangsbiljetter som är till salu. När du listar biljetter på Marketplace kan personer bläddra bland evenemangsbiljetter efter kategori och söka efter ett specifikt evenemang. På motsvarande sätt, hur fungerar det att sälja på facebook? Så här säljer du en vara på Marketplace:

  • Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  • Tryck på .
  • Tryck på Sälj högst upp och tryck sedan på Varor.
  • Tryck på Lägg till foton för att lägga till foton från kamerarullen eller ta ett nytt foto.
  • Ange information om varan.

Folk frågar också hur betala säkert på facebook?

Överför inte pengar direkt till säljarens bankkonto. Erbjud istället betalning genom en P2P-betalningssida, till exempel PayPal eller att skicka och ta emot pengar i Messenger.

By Jillane

Similar articles

Hur handlar man på Facebook? :: Hur betalar man moms vid import privatperson?
Användbara länkar