Hem > H > Hur Man Tar Bort Sin Historik?

Hur man tar bort sin historik?

Rensa historiken

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer. uppe till höger.
  3. Klicka på Historik. Historik.
  4. Klicka på Rensa webbinformation till vänster.
  5. Välj i rullgardinsmenyn hur mycket av historiken som ska tas bort.
  6. Markera kryssrutorna för webbhistoriken och övrig data i Chrome som ska tas bort.
  7. Klicka på Rensa data.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Varför kan jag inte radera min sökhistorik Google?

Android (Chorome) - rensa bort spår

Tryck på Mer uppe till höger och sedan på Historik. (Om du har en version av Chrome med adressfältet längst ned sveper du uppåt på adressfältet.) Tryck på Historik. Tryck på Rensa webbinformation.
Hur länge sparas historik? De flesta länder har lagar om lagring av uppgifter. Dessa lagar avgör hur länge internetleverantörer ska, minst, spara all data som de samlar in. Denna lagstiftning skiljer sig dock länder emellan. På vissa platser är denna period sex månader, medan det på andra är minst ett år.

Och därefter, hur se sökhistorik?

Öppna Google-kontot på datorn. Klicka på Data och anpassning på panelen uppe till vänster. Klicka på YouTube-historik och sedan på Radera automatiskt under Aktivitetsinställningar. Bekräfta för att spara valet. Och därefter, hur hittar jag sökhistorik? Obs!

  1. Öppna Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger Sökhistorik.
  3. Välj den sökhistorik du vill radera. Du kan välja följande: All sökhistorik: Tryck på Radera. ovanför historiken. Radera all aktivitet. En tidsperiod: Tryck på Radera. ovanför historiken.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Hur stänger man en webbsida?

Stänga en webbplats manuellt eller öppna en stängd webbplats igen

  1. Logga in som webbplatsägare.
  2. För klassiska webbplatser väljer du Inställningar och sedan Webbplatsinställningar Inställningar webbplats och sedan Visa alla webbplatsinställningar.
  3. Under Webbplatsadministration klickar du på Stänga och ta bort webbplatsen.
Följaktligen, hur tar man bort sökord på google? Logga in på ditt Google Ads-konto. Klicka på Sökord i sidmenyn till vänster och klicka sedan på Sökord för sök eller på Sökord för Display/video längst upp. Markera kryssrutan bredvid de sökord du vill ta bort. Klicka på Redigera och välj Ta bort.

Hur tar jag bort mig från Google?

Om du vill begära borttagning av personliga uppgifter från en annan produkt från Google ska du skicka in en begäran via den produktens formulär, som finns på sidan Ta bort innehåll från Google. Dessutom, kan man se historiken på routern? Om du vill visa aktivitetsloggen:

Öppna en webbläsare från en dator eller trådlös enhet som är ansluten till nätverket. Ange http://www.routerlogin.net. Ett inloggningsfönster visas. Ange användarnamnet och lösenordet för routern.

Följaktligen, kan man se sökhistorik på wifi?

Du ser i Google Wifi-appen hur mycket data som laddas upp och laddas ned på olika enheter. Dessutom visas historik för upp till 30 dagar och information om enheterna.

By Ong Farwick

Similar articles

Hur rensar man annat i iPhone? :: Hur tar man bort sin historik?
Användbara länkar