Hem > V > Vad Gör Man Om Mobilen Går Sönder?

Vad gör man om mobilen går sönder?

Om din mobiltelefon går sönder så kan du lämna in den för reparation i valfritt Elgiganten-varuhus eller Elgiganten Phonehouse-butik. Gäller alla telefoner som finns på den nordiska marknaden, oavsett var du köpt den. Vi tar emot telefonen och skickar den till en auktoriserad verkstad för reparation.

Läs mer

Related

Hur skriver man ut dokument från mobilen?

Även om skrivaren inte är en molnskrivare kan du fortfarande använda internet för att komma åt den. Du kan skriva ut till skrivaren hemma om du loggar in med ditt Google-konto och om datorn som skrivaren är ansluten till är påslagen.

Med detta i åtanke, vad är försäkringsvärde?

Försäkrinsgvärdet ska motsvara det sammanlagda marknadsvärdet på båten, motorn och tillhörande utrustning. Det är viktigt att du har rätt försäkringsvärde - dels så du får rätt ersättning vid en eventuell skada men också för att du ska betala rätt premie. Man kan också fråga hur räknar försäkringsbolagen? Till att börja med räknar försäkringsbolaget på nyvärdet på din pryl samma dag som din skada anmäls. Om vi fortsätter med mobiltelefonen som exempel så innebär det att även om din telefon kostade 7 000 kr när du köpte den så kanske nypriset för samma telefon idag är 5 000 kr. Då räknar de på 5 000 kr som utgångpris.

Vad kan man få ut på hemförsäkringen?

Grundskydd

  • Egendomsskydd vid skador och stöld. Egendomsskyddet i hemförsäkringen kan ge dig ersättning för dina saker om de skadas i en brand- eller vattenskada eller blir stulna.
  • Ersättning för merkostnader.
  • Reseskydd.
  • Rättsskydd.
  • Ansvarsskydd (skadeståndsskydd)
  • Överfallsskydd.
  • ID-skydd ingår i de flesta hemförsäkringar.
Följaktligen, Är trygghetsavtal värt? Ett trygghetsavtal säkrar din produkt mot olyckor, skador och inbrott. Avtalet gäller i hela världen och du behöver inte betala någon självrisk (undantaget mobiltelefoner). Du måste lägga till en tillämplig vara i din kundvagn för att kunna köpa den här tjänsten.

Related

Hur lyssnar man på radio i mobilen?

När det är möjligt att lyssna i alla mobiltelefoner via m.sverigesradio.se finns det program som du kan lyssna via. Sveriges Radio har en webbportal för telefoner som heter m.sverigesradio.se.

Därefter, vad kostar elgigantens trygghetsavtal?

Du får en ny Iphone 6 om displayen inte går att byta ut. Självrisk 190 kr. Trygghetsavtal/Elgiganten: Om glaset inte går att bytas ut, får du en "ny" rekonditionerad Iphone 6. Självrisk 499 kr. Man kan också fråga vad täcker trygghetsavtal? Med Trygghetsavtalet får du bra ersättning om oturen är framme och skadan varken täcks av garanti eller reklamation. Du slipper även bekymra dig för åldersavdrag som görs i de flesta hemförsäkringar. Jämför gärna med din egen hemförsäkring.

Därmed, när gäller inte drulleförsäkring?

Ett annat vanligt undantag är låsbyte. Med andra ord hjälper drulleförsäkringen dig inte om du till exempel tappar bort nycklarna till ditt hem och behöver byta lås för att kunna komma in igen. Vad ersätter Drulleförsäkring? Drulleförsäkringen täcker de skador som du själv orsakar på dina egna saker. Mer specifikt gäller det vid plötsliga och oförutsedda händelser, där någon form av lösöre förstörs. Skadan ska inte kunna gå att förutse – och vanligt slitage räknas inte som en olycka som kan täckas av drulle- eller allriskförsäkringen.

Därefter, när gäller inte allriskförsäkring?

Om du skadar andras saker

Råkar du av misstag göra sönder någon annans saker är det däremot inte drulleförsäkringen som är aktuell. Då handlar det för det mesta istället om den drabbade personens egen försäkring. Skulle du bli skadeståndsskyldig kan din ansvarsförsäkring hjälpa dig.

By Brittney Pono

Similar articles

Hur Säkerhetskopiera iPhone med trasig skärm? :: Vad är Mobilförsäkring?
Användbara länkar