Hem > H > Hur Får Jag Bort Messenger?

Hur får jag bort Messenger?

Från Chattar trycker du på din profilbild i det övre vänstra hörnet. Tryck på Juridiskt och policyer. Tryck på Inaktivera Messenger. Tryck på Inaktivera.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Och en annan fråga, varför kraschar messenger?

Om din enhet börjar få slut på minne kan detta göra att din app kraschar. Du kan ta bort stora filer eller oanvända appar från telefonen för att åtgärda detta. Med hänsyn till detta, varför messenger har stoppats? Om du har problem med att logga in på Messenger kontrollerar du att du har installerat den senaste versionen av Messenger-applikationen. Det gör du genom att gå till telefonens eller surfplattans applikationsbutik (t. ex. Apple App Store, Google Play Butik) och hämta eventuella uppdateringar.

Och en annan fråga, Är messenger och facebook samma sak?

Facebook Messenger eller i dagligt tal bara Messenger är en undertjänst till det sociala nätverket Facebook. Kan man ha flera Messenger konton? Du kan spara olika Messenger-konton och växla mellan dem. När du lägger till ett nytt konto sparas inte lösenordet i Messenger om du inte väljer bort att kräva ett lösenord för att byta till kontot. Du kan lägga till upp till fem konton som följer våra namnregler och communityregler gällande autentisk identitet.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Hur gör man en ny Facebook-konto?

Hur skapar jag ett Facebook-konto?

  1. Gå till facebook.com/r.php.
  2. Ange namnet du använder i dagliga livet.
  3. Skriv in ditt födelsedatum.
  4. Ange ditt mobilnummer.
  5. Tryck på Kvinna, Man eller Anpassat för att välja ditt kön.
  6. Välj ett lösenord och tryck på Gå med.
Hur växlar jag konto på Facebook? Att byta mellan Facebook-konton utan att logga ut någon är enbart tillgängligt på Facebook.com på en dator. Om du vill byta konton på en app eller mobil enhet loggar du ut från ett konto och loggar sedan in med ett annat konto.

Kan man få tillbaka Facebook-konto?

Du kan kanske få tillgång till ditt Facebook-konto igen genom att använda en annan e-postadress eller ett annat mobilnummer som angetts på ditt konto. Använd en dator eller mobiltelefon som du tidigare har använt för att logga in på ditt Facebook-konto, gå till facebook.com/login/identify och följ instruktionerna. Vad betyder ordet inaktivera? Inaktivera betyder i stort sett samma sak som sätta ur funktion.

Varför kan jag inte återkalla meddelande på Messenger?

I ett snabbmeddelandesystem som Facebook Messenger kan det kanske vara för sent att ta tillbaka, men den här funktionen är i alla fall tillgänglig i de senaste versionerna av Messenger-apparna för både IOS och Android. Se till att du uppdaterar appen till den senaste versionen som är tillgänglig.

By Elly

Similar articles

Vad händer om man blir avstängd från Facebook? :: Vad händer om jag tar bort Facebook appen?
Användbara länkar