Hem > H > Hur Tar Man Bort Ett Inloggat Konto På Instagram?

Hur tar man bort ett inloggat konto på Instagram?

Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Bläddra ned till Inloggningar. Tryck på Lägg till konto för att lägga till inloggningsinformation för ett nytt Instagram-konto eller Logga ut från [användarnamn] för att ta bort inloggningsinformation för det Instagram-konto du är inloggad på.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Och därefter, hur många kan vara inloggade på ett instagram-konto?

Du kan nu lägga till upp till 5 Instagram-konton och snabbt växla mellan dem utan att behöva logga ut och logga in igen. Detta ingår i version 7.15 för iOS och Android, som finns i App Store och i Google Play Butik. Folk frågar också kan man ta bort instagram-konto? Klicka eller tryck på användarnamnet uppe till höger på sidan Ta bort ditt konto. Klicka eller tryck på bredvid Redigera profil och välj Logga ut. Logga in igen som det konto du vill ta bort och följ anvisningarna ovan.

Därefter, hur mutar man någon på instagram?

För att använda funktionen går du in på personens du vill muta profilsida, alternativt på ett av personens inlägg. Därefter trycker du på menyn uppe i det högra hörnet som föreställer tre prickar. Här kan du sedan välja om du endast vill dölja personens inlägg, eller både inlägg och stories. Svårare än så är det inte! Man kan också fråga hur tar man bort att instagram är kopplat till facebook? Hur bryter jag anslutningen mellan mitt Instagram-konto och ett annat socialt nätverk?

  1. Gå till din profil och tryck på .
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Konto.
  4. Tryck på Dela med andra appar och tryck sedan på det sociala nätverket du vill ta bort länken till.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Hur tar man bort en bild på Instagram?

Tryck på (iPhone) eller (Android) ovanför inlägget och tryck sedan på Ta bort. Tryck på Ta bort igen för att bekräfta. Du kan även arkivera inlägg om du vill dölja dem från din profil och göra så att dina följare och andra på Instagram inte kan se dem. Dessutom, kan flera personer ha samma instagramkonto? Lägga till personer i ditt Instagram-konto

Klicka på Konton. Klicka på Instagram-konton. Klicka på Lägg till personer. Välj en person i den vänstra kolumnen.

Och därefter, varför står det att jag är inloggad i en annan stad på instagram?

Om du inte känner igen en plats och den inte är kopplad till en mobil enhet kan det bero på följande: Vi har inkorrekta uppgifter: Ibland kan vi bara tillhandahålla en ungefärlig plats som kan verka vara felaktig i förhållande till din verkliga plats. Du glömde att logga ut. Hur vet man om ens Instagram är hackad? Det är också vanligt att man märker att man blir av med pengar, att datorn slutar fungera som den brukar – eller att följare hör av sig om att någon skickar meddelanden i ens namn. I andra fall tar någon över ens konto och ändrar lösenordet.

Med tanke på detta, hur kommer man åt arkivet på instagram?

Tryck på Arkiv-ikonen i det övre högra hörnet av din profil för att visa alla dina arkiverade foton.

By Rufena

Similar articles

Kan man vara dold på Tinder? :: Hur tar man bort Google Röstinmatning?
Användbara länkar