Hem > H > Hur Gör Man För Att Ta Bort Kontakt På Messenger?

Hur gör man för att ta bort kontakt på Messenger?

I Android-appen:

  1. Klicka på fliken "Personer" längst ned.
  2. Klicka på adressbok-ikonen högst upp, andra ikonen från höger.
  3. Klicka på info-ikonen vid den person du vill ta bort och välj "Ta bort kontakt"

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Kan man se om någon tagit bort en på Messenger?

Personen kommer inte aviseras om att du tagit bort den som vän, men däremot kommer den märka det om den går till din profil. Man kan också fråga hur tar man bort gamla meddelanden på messenger? Klicka på Delete All Messages-logotypen i verktygsfältet, då ska en pop-up komma upp där det står Öppna dina meddelanden. Klicka på den. Nu, när du är i Messenger-läget, ska du se verktyget Delete All Messages överst på skärmen, och kan där välja om du vill radera alla meddelanden eller bara utvalda.

Dessutom, kan man skriva på messenger utan att vara vänner?

Du kan skicka meddelanden till alla på Facebook. Meddelanden som du skickar till en person som du inte är vän med på Facebook kan hamna i personens mapp meddelandeförfrågningar. Dina meddelanden når inte heller ut till personer som har blockerat dig på Facebook-chatten eller Messenger. Och en annan fråga, vad händer om man ignorerar meddelanden på messenger? Om det visas miniatyren av personens fotobetyder det att meddelandet har lästs meddelandet (och därför har ignorerats). Om det motsatta syns symbol (✓), detta betyder att meddelandet har levererats, men mottagaren har inte öppnat det ännu.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Man kan också fråga kan man radera ett meddelande på messenger?

Funktionen har rullats ut till samtliga användare av de senaste versionerna av IOS- och Android-appen för Messenger, och ger möjligheten att radera ett meddelande inom tio minuter från det att det skickats. På motsvarande sätt, hur tar man bort hemlig konversation på messenger? Hur tar jag bort en av mina enheter från en hemlig konversation i Messenger?

  1. Från Chattar trycker du på din profilbild längst upp till vänster.
  2. Tryck på Sekretess på menyn.
  3. Tryck på End-to-end-kryptering.
  4. Tryck på namnet på enheten du vill ta bort.
  5. Tryck på Ta bort enhet.

Dessutom, kan vem som helst skriva till mig på messenger?

Från Chattar trycker du på din profilbild längst upp till vänster. Tryck på Sekretess på menyn. Tryck på Meddelandeleverans. Tryck på de personer du vill kontrollera meddelanden för. Vem kan skriva till mig på Messenger? I Facebook Messenger finns redan en funktion för att godkänna vilka som får, och inte får, kontakta dig. När en okänd person via ett meddelande söker kontakt med dig får du först möjligheten att godkänna (eller neka) personen att kontakta dig.

Kan man läsa på Messenger utan att det syns?

Liksom WhatsApps blå bockar låter Facebook Messenger också avsändare veta att deras meddelande har setts när det öppnats av mottagaren. Men tänk om du kan öppna meddelandet, läsa det och inte låta avsändaren veta att du har läst det.

By Aymer

Similar articles

Kan man ta bort flera kontakter samtidigt på iPhone? :: Hur ser man gillade bilder på Facebook?
Användbara länkar