Hem > K > Kan Jag Ta Bort Mina Uppgifter På Ratsit?

Kan jag ta bort mina uppgifter på Ratsit?

Önskar du bli dold i vårt publika sök i 3 år åt gången kan du kontakta kundservice så hjälper de dig med hur du går tillväga. Likaså hjälper vi till med att ta bort din koppling på Ratsit till Google om du önskar det.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Hur tar man bort sig från Mr koll?

Du kan endast ta bort dina adressuppgifter från Mrkoll. Du gör det genom att logga in med BankID och begära att de inte visar dina kontaktuppgifter. Kan man dölja information på Hitta se? Hur du döljer uppgifter hos oss:

Vill du inte att någon av ovan information ska synas på hitta.se kan du enkelt ta bort uppgifterna. Använd nedan länk, klicka på "Jag vill dölja viss information", sök upp dina uppgifter och välj sedan "ta bort".

Dessutom, hur ändra uppgifter på hitta se?

Du kan enkelt ändra sina uppgifter på hitta.se. Använd nedan länk, sök upp din uppgift och välj sedan "redigera". Anledningen till varför vi inte har möjlighet att ändra andra uppgifter än ovan nämnda beror på att uppgifterna är myndighetsuppgifter. Bra att veta när du vill ändra ditt telefonnummer hos oss! Följaktligen, vem har kollat upp mig på ratsit? På ett halvår har kreditupplysningssajten Ratsit lämnat ut runt elva miljoner personrapporter på svenskar. Men nu är det slut på de anonyma kreditupplysningarna på nätet. Från och med den elfte juni får den som blivit kollad veta vem som kollat, skriver di.se.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Med tanke på detta, hur säger man upp ratsit?

Ingen bindningstid Vi är måna om att Ratsit Plus skall vara så flexibel som möjligt för dig som användare och därför har abonnemangstjänsten varken bindningstid eller uppsägningstid. Skulle du vilja säga upp ditt abonnemang gör du detta via Min sida. När du köper Plus ombeds du att Logga in eller skapa ett konto. Man kan också fråga vad betyder lämnat ut information mrkoll? Mrkoll har nämligen utgivningsbevis och skyddas av grundlagen. Det innebär exempelvis att GDPR inte gäller och att Datainspektionen i vanliga fall inte skulle kunna utreda sajten på grund av den information som de ger ut.

Med tanke på detta, vem kollar mig på mrkoll?

Vi samlar information från offentliga register och hanterar den för att göra den lättförstålig. Vi sammanställer information om personer som är 16 år eller äldre. Totalt finns cirka 8.4 miljoner individer sökbara i tjänsten. Därmed, vad innebär det att mrkoll lämnat ut information? Mrkoll listar inte bara upp privatpersoners namn, adress och telefonnummer, utan även information såsom om de varit med brottsmål, när personen flyttade till adressen och vilka hen bor med. Du kan välja att dölja din fullständiga adress tillfälligt och telefonnummer tills vidare.

Följaktligen, hur döljer jag mina uppgifter?

Beställ ansökan för en sekretessmarkering på nummer 010-573 55 00. Sekretessmarkering är en administrativ åtgärd som gör det svårare för andra att ta del av dina personuppgifter i folkbokföringsregistret.

By Boggers Curreri

Similar articles

Hur tar man bort en vidarekoppling? :: Hur får man tillbaka iOS 14?
Användbara länkar