Hem > N > När Då Då Varianter?

När då då varianter?

Sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt tidsföljd. Började till exempel Marabou tillverka tuggummit Toy för eller efter det att Ingemar Stenmark vann sin första världscup. Pocket varianten kan spelas separat eller som tillägg till När då då Original eller När då då Familj.

Läs mer

När då då junior familj?

När då då? Junior är ett helkul och underhållande familjespel som går ut på att sätta händelser, personer, platser eller prylar i rätt kronologisk ordning. Du behöver inte kunna årtalen, utan bara kunna placera dem rätt i förhållande till varandra tidsmässigt. Helt enkelt ett superkul spel för hela familjen! När då då färger? En av spelarna slår den färgade tärningen och spelaren till vänster läser upp frågan från det översta kortet av den kategori som motsvaras av färgen. Nu ska den aktive spelaren försöka placera kortet tidsmässigt korrekt i förhållande till de kort som man redan har på sin tidslinje (både ovanför och under tidlåset).

Folk frågar också Är vi inte framme snart?

Det härliga bilspelet Är vi inte framme snart? är underhållande för hela familjen och får bilfärden att kännas lite kortare. Spelet innehåller kort med bilder och det gäller för spelarna att försöka hitta sakerna på korten och på så sätt samla poäng under resans gång. Den som lyckas få flest poäng har vunnit. När då då berömda byggnadsverk? Det billigaste priset för När då då: Berömda Byggnadsverk (pocket) just nu är 139 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 3 butiker.

Med tanke på detta, hur spelar man före eller efter?

är ett kul och medryckande spel där det gäller att ha en bra känsla för när saker hände. Men glöm årtalet - här räcker det att svara på om det hände före eller efter händelsen innan. Du kan när som helst stanna och säkra dina poäng, eller så fortsätter du och chansar på att få fler. När då då fest? Original Spel omfattar ett sällskapsspel med händelser, personer, platser och prylar. Ta kort och bilda en tidslinje med tio olika händelser och placera dem kronologisk ordning. Du behöver inte veta årtalen, utan endast kunna placera dem i rätt ordning. Varje rätt placerat kort vinner du.

Med detta i åtanke, hur spelar man helt hysteriskt?

Spelet i korthet

Du ska försöka avslöja det hemliga ordet genom att få svar på de olika frågorna som finns på spelplanen. Att bara klura ut det hemliga ordet, kan vara kul i sig. Men att klura ut det under TVÅNG samtidigt som övriga spelare utsätter dig för sabotage… det är helt hysteriskt kul!
När då då Peli? Bilda en tidslinje med tio olika händelser från tideräkningens början fram till idag. Sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt ordning. Du behöver inte kunna årtalen, utan bara kunna placera dem i rätt förhållande till varandra.

Med tanke på detta, när då då spel butik?

Spel, Kärnan

privat läge). Ny version av sällskapsspelet När Då Då! Turas om att ta kort och bilda en tidslinje med tio olika händelser från tideräkningens början fram till idag. Sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt tidsföljd.

By Freiman Agni

Hur gör man en bra tidslinje? :: När då då tidslinje?
Användbara länkar