Hem > N > När Då Då Tidslinje?

När då då tidslinje?

I När Då Då? Original ska man bilda en tidslinje med tio olika händelser från tideräkningens början fram till idag. Sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt ordning. Du behöver inte kunna årtalen, utan bara kunna placera dem i rätt förhållande till varandra.

Läs mer

Related

Vem kan skriva på min tidslinje Facebook?

Du kan kontrollera vem som kan tagga dig och lägga upp på din tidslinje genom att klicka på pilen längst upp till höger på en Facebook-sida. Du kan välja vem som kan se andras inlägg på din tidslinje.

Med tanke på detta, när då då spel utgåva?

Release2016-03-09
Vårt artikelnr240931
Tillverkarens artikelnr5851141 5855005 610179
TillverkareEgmont Kärnan
När då då spel tillägg? Sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt tidsföljd. Började till exempel Marabou tillverka tuggummit Toy före eller efter det att Ingemar Stenmark vann sin första världscup. Pocketvarianten kan spelas separat eller som tillägg till När då då Original eller När då då Familj. 2-8 spelare.

När då då helt nya frågor?

alla tiders spel Original i en ny version 2019 med helt nya frågor! Det perfekta partyspelet som bara tar någon minut att lära sig och ger många timmars utmanande och rolig underhållning! Äntligen med massor av nya frågor till alla som älskar att placera händelser i tidsordning! När var senaste gången spel? I ”När var senaste gången...?” svarar du på den här typen av frågor. Idén är att när det är din tur svarar du på en fråga som börjar med “När var senaste gången…”, och de andra spelarna gissar, känner till eller uppskattar svaret. Ju närmare en spelare kommer svaret, desto mer poäng får hon/han.

Related

Hur ser jag alla inlägg på min tidslinje?

Du hittar den i det övre högra hörnet. Gå till inställningar och bläddra nedåt. Gå till Publik och synlighet och tryck på Profil och taggad. Vill du granska inlägg som du har blivit taggad i innan de visas på din profil?

När då då Regler samma årtal?

Men om det är samma årtal på två kort då? Då säger reglerna att det inte spelar någon roll om spelaren gissade att årtalet var före eller efter. Om spelaren svarar fel på ett årtal går frågan vidare till nästa på tur som i sin tur får chansen att, utifrån sina kort, svara. När då då resor i världen? Vad minns du mest och bäst av stort och smått genom tiderna? Turas om att ta kort och bilda en tidslinje med fem olika händelser från tideräkningens början fram till idag. Sätt korten i rätt tidsföljd.

När då då spel Pricerunner?

Lägsta pris på Kärnan När då då? Original är 259 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 47 jämförda butiker. "När då då?" är ett allmänbildande och roligt frågespel från 12 år som passar perfekt för spelkvällarna med familjen eller kompisarna. Vilket är året spel? Dessa blev nominerade till årets spel inom respektive kategori: Årets Barnspel 2021: Grabbit, Mr Wolf och Foto Fisk. Årets Familjespel 2021: My City, Pictures och MicroMacro Crime City. Årets Vuxenspel 2021: Chronicles of Crime, Wavelenght och Mitt i Prick.

När då då kända kvinnor?

När Då Då? Berömda Kvinnor Spel omfattar ett spel med frågekort som ska placeras ut vid en tidslinje i rätt tidsföljd. Du kan chansa på att vinna flera kort åt gången och samtidigt riskera att förlora dem eller spela säkert och vinna ett kort i taget. Den som först får fem kort vinner.

By Leia

Similar articles

När då då varianter? :: Vad är syftet med ett Gantt schema?
Användbara länkar