Hem > V > Vilken Är Den Bästa Adblock?

Vilken är den bästa AdBlock?

Adblock och Adblock Plus är de två mest populära reklamblockerarna, men de kan dra en hel del datorkraft. Dessutom har båda fått sina glorior på sned sedan de började släppa igenom en del reklam. En ny uppstickare som snabbt fått flera miljoner användare och har mycket höga betyg är Ublock Origin.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Och en annan fråga, vad är appikonmärken?

När en app som stöder ikonmärken har nya aviseringsmeddelanden bara en punkt på appikonen. Antalet nya aviseringsmeddelanden visas inte. Orsak: Appikonmärken visas annorlunda för Olästa meddelanden och Aviseringsmeddelande. Följaktligen, kan man ta bort aviseringar på facebook? Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på Inställningar. Tryck på Aviseringsinställningar eller Sms nedanför Aviseringar. Tryck och anpassa hur du får aviseringar och vad du får aviseringar om.

Vad är Appikonmärken Samsung?

Ett ikon för appikonen visar antalet olästa varningar och det är allestädes närvarande på appikonen. Det är ett enkelt sätt att berätta om du har olästa meddelanden i Gmail eller Messages-appen. Kom Android O, appar som väljer att stödja dem kommer nu att ha appikymboler. Folk frågar också får upp en massa popup? Ändra standardinställningarna för popup-fönster och omdirigeringar

  1. Öppna Chrome. på datorn.
  2. Klicka på Mer uppe till höger. Inställningar.
  3. Klicka på Integritet och säkerhet. Webbplatsinställningar.
  4. Klicka på Popup och omdirigeringar.
  5. Välj den standardinställning du vill ha.

Related

Vilken upplösning har HD 720p?

För att kallas HD måste en tv ha minst 1 280 horisontella och 720 vertikala upplösningar. I början av millenniet upptäckte man att filmer gör sig bäst i bredbildsformatet.

Hur får man bort Pushnotiser?

Inaktivera push-meddelanden på iOS (iPhone och iPad)

Om du vill komma åt iOS meddelandeinställningar går du in på menyn Inställningar > Meddelanden. Från den listan kan du konfigurera varje apps meddelandeinställningar eller inaktivera dem.
Följaktligen, får upp annonser hela tiden? Du kan ha ett program, t. ex annons- eller spionprogram, på datorn som öppnar popup-fönster. För att stoppa dessa popup-fönster,måste du identifiera den programvara som öppna dem och ta bort den eller ändra dess inställningar för att stoppa den från att öppna popup-fönster.

Med detta i åtanke, vad betyder pop up fönster?

Popup-fönster (av engelskans popup window), även popup-sida, är ett fönster som visas framför andra fönster i ett datorbaserat grafiskt användargränssnitt, ofta utan att användaren själv gjort något särskilt för att fönstret ska visas. Följaktligen, hur blockerar man annonser på iphone? Stänga av personliga annonser på din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå till Inställningar > Integritet> Apple-reklam.
  2. Stäng av Personliga annonser.

Följaktligen, hur blockerar man sidor på safari?

Under fliken webb kan du gå till Anpassa och lägga in destinationer som inte ska tillåtas. Bara klicka på plustecknet under Tillåt aldrig dessa webbplatser och följ upp med Okej. Flera olika tillägg hjälper dig att blockera adresser i Safari och andra webbläsare.

By Thanh Zaneski

Similar articles

Var finns inställningar på iPhone? :: Var tillåter jag pop up fönster?
Användbara länkar