Hem > V > Var Finns Inställningar På Iphone?

Var finns inställningar på iPhone?

Appar, inställningar och funktioner som du kan använda från Kontrollcenter. Använd Kontrollcenter för att snabbt komma åt appar, funktioner och inställningar på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Dessutom, hur aktiverar jag adblock?

Så här aktiverar du annonser för blockerade webbplatser

Istället är det bara att besöka webbplatsens hemsida, klicka på AdBlock-ikonen och sedan välja alternativet ”Kör inte på sidor på den här webbplatsen”. Detta öppnar ett nytt fönster - klicka bara på "Uteslut" för att tillåta annonser på den domänen.
Hur fixar man AdBlock? AdBlock för Chrome fungerar automatiskt. Klicka bara på "Lägg till i Chrome" och se hur annonserna försvinner från dina favoritsidor! Välj att fortsätta se icke påträngande annonser, tillåt annonser på dina favoritsidor eller blockera allt som standard.

Hur tillåter man popup fönster Safari?

Tillåta eller blockera popupfönster på en webbplats

Öppna webbplatsen. I Safari på datorn väljer du Safari > Inställningar och klickar på Webbplatser. Klicka på Popupfönster till vänster. Se till att rulla till nederkanten av listan ifall du inte ser Popupfönster.
Med hänsyn till detta, hur får man bort pushnotiser? Inaktivera push-meddelanden på iOS (iPhone och iPad)

Om du vill komma åt iOS meddelandeinställningar går du in på menyn Inställningar > Meddelanden. Från den listan kan du konfigurera varje apps meddelandeinställningar eller inaktivera dem.

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Hur blockerar man en hemsida på Safari?

Bästa sättet att blockera webbplatser i Safari är Föräldrakontroll. Även om du är äldre kan du utnyttja tekniken för att undvika besök till oseriösa sidor på nätet. Enklast är att installera tillägget Wastenotime . Du får en liten knapp du kan trycka på när du kommer till en domän du inte längre vill ha att göra med. Hur stänga av spårning iPhone? På iPhone, iPad eller iPod touch går du till Inställningar > Integritet > Spårning. På Apple TV går du till Inställningar > Allmänt > Integritet > Spårning. Tryck för att aktivera eller inaktivera tillåtelsen att spåra för en specifik app.

På motsvarande sätt, varför funkar inte servern?

Starta om enheten.

Det kan låta enkelt, men ibland är det allt som krävs för att åtgärda en dålig anslutning. Om det inte fungerar att starta om byter du mellan wifi och mobildata: Öppna appen Inställningar och tryck på Nätverk och internet eller Anslutningar. Vad alternativet heter beror på vilken enhet du använder.
Därmed, hur uppdaterar jag safari? Uppdatera till den senaste versionen av Safari

  1. Välj Systeminställningar i Apple-menyn  i hörnet av skärmen.
  2. I fönstret Systeminställningar klickar du på Programuppdatering.
  3. Installera alla uppdateringar eller uppgraderingar som visas.

Med detta i åtanke, varför fungerar inte safari på min iphone?

Tips 3: Rensa Safari historia, cookies och cache

Öppna appen iPhone Inställningar och gå till [ditt namn]> "Safari". steg 2. Tryck på "Rensa historik och webbplatsdata" och tryck sedan på "Rensa historik och data" igen i varningsmeddelandet.

By Nadbus Cousar

Similar articles

  • Vad finns det för roliga frågor?

    Vilka appar kan du inte leva utan? Vad gillar du att lyssna på? Är musik bra? Favoritprogram? Vad är det första du gör på morgonen? Om du skulle vara utan din mobiltelefon i en vecka, vad skulle du sakna mest? När du inte har något att göra, vad gör du då?

  • Kan inte ladda iPhone i bilen?

    Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

  • Varför låser sig min iPhone?

    Tryck och släpp upp volymknappen. Du kan snabbt släppa nedknappen genom att trycka på den. Håll in sidoknappen tills logotypen visas. Om du inte kan ladda telefonen bör du kontrollera hårdvaran.

  • Hur tar man 3D foto med Iphone?

    Tryck på menyknappen uppe till höger om du vill skriva ett nytt inlägg. Dela ditt porträttfoto som vanligt. Funktionen fungerar endast med Iphone 7 Plus, 8 Plus, X, XS och XS Max, men Facebook säger att stöd för andra enheter ska utvecklas i framtiden.

  • Hur får man bättre kvalite på bilder Iphone?
  • Är iPhone 11 5G?
  • Vart finns 5G?
  • Finns det 8K filmer?
Vad kostar total AdBlock? :: Vilken är den bästa AdBlock?
Användbara länkar