Hem > H > Hur Blir Man Av Med Popup-Fönster?

Hur blir man av med popup-fönster?

Aktivera eller inaktivera popup-fönster

  1. Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer. till höger om adressfältet Inställningar.
  3. Tryck på Behörigheter. Popup-fönster och omdirigeringar.
  4. Inaktivera Popup-fönster och omdirigeringar.

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Hur får man bort oönskade aviseringar?

Om du får irriterande aviseringar från en webbplats kan du inaktivera behörigheten.

  1. Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna en webbsida.
  3. Tryck på Mer till höger om adressfältet Information .
  4. Tryck på Webbplatsinställningar.
  5. Tryck på Aviseringar under Behörigheter.
  6. Inaktivera inställningen.
Följaktligen, vad är popup blockerare? Syftet med popup-blockerare är att stoppa oönskade popup-fönster, men beroende på dina inställningarna kan ibland även nyttiga funktioner blockeras. Därför är det viktigt att lära sig hur man hanterar det. Moderna webbläsare har nästan alltid någon form av popup-blockerare.

Hur tillåter man popup-fönster iPhone?

Tillåta eller blockera popupfönster på en webbplats

Öppna webbplatsen. I Safari på datorn väljer du Safari > Inställningar och klickar på Webbplatser. Klicka på Popupfönster till vänster. Se till att rulla till nederkanten av listan ifall du inte ser Popupfönster.
Vart finns inställningar på Safari? Välj Safari > Inställningar i appen Safari på datorn och klicka sedan på en inställningspanel: Allmänt: Ändra hemsida och välj vad som ska visas när du öppnar ett fönster eller en flik, hur länge surfhistoriken ska sparas och vilka bokmärken som ska visas i favoritvyn.

Related

Vilken ålder blir barn lugnare?

Barnet går in i en lugnare period vid tre till fyra års ålder. Barnet har mycket sociala och kommunikativa färdigheter. Barnet är intresserat av världen omkring sig.

Därefter, hur fixar man adblock?

AdBlock för Chrome fungerar automatiskt. Klicka bara på "Lägg till i Chrome" och se hur annonserna försvinner från dina favoritsidor! Välj att fortsätta se icke påträngande annonser, tillåt annonser på dina favoritsidor eller blockera allt som standard. Får upp en massa popup? Ändra standardinställningarna för popup-fönster och omdirigeringar

  1. Öppna Chrome. på datorn.
  2. Klicka på Mer uppe till höger. Inställningar.
  3. Klicka på Integritet och säkerhet. Webbplatsinställningar.
  4. Klicka på Popup och omdirigeringar.
  5. Välj den standardinställning du vill ha.

Därmed, hur stoppa notiser?

Vissa sajter låter dig styra aviseringarna direkt på sajten. På exempelvis pcforalla.se ser du längst ned en liten ikon som liknar en klocka. Om du klickar på den kan du blixtsnabbt växla mellan Prenumerera och Avprenumerera. De inställningar du gör här har dock lägre prioritet än de du gör i webbläsaren. Med tanke på detta, hur får man bort pushnotiser? Inaktivera push-meddelanden på iOS (iPhone och iPad)

Om du vill komma åt iOS meddelandeinställningar går du in på menyn Inställningar > Meddelanden. Från den listan kan du konfigurera varje apps meddelandeinställningar eller inaktivera dem.

Hur tillåter man popup fönster Safari?

Kontrollera säkerhetsinställningarna i Safari

Öppna Inställningar > Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch och aktivera Blockera popupfönster och Varna för bedräglig webbplats. På din Mac-dator hittar du samma alternativ under Safari > Inställningar.

By Randene Gavalis

Similar articles

Hur tillåter man Pop up fönster? :: Hur ändrar man cookies på iPhone?
Användbara länkar