Hem > N > När Kommer Transformers 7?

När kommer Transformers 7?

Inspelningarna av filmen pågår för tillfället och premiär kommer ske .

Läs mer

Related

Vad kommer ordet meme ifrån?

Det engelska ordet meme (IPA: /mim/) bildades av Dawkins som en förkortning av mimeme.

När kommer nya Transformers?

”Transformers: Rise of the Beasts” har ett nytt premiärdatum sommaren 2023. Det blir inga jätterobotar på bio sommaren 2022, iallafall inte från Hasbro. Den sjunde Transformers-filmen kommer få premiär ett år senare, och släpps nu den . Man kan också fråga vilken planet kommer transformers ifrån? Transformers kom ursprungligen från planeten Cybertron och var en mekanisk ras som kunde bytta skepnad mellan robotar och olika slags fordon och objekt.

Vad heter de olika Transformers?

Exempel på Transformers

  • Bumblebee.
  • Ironhide.
  • Megatron.
  • Metroplex.
  • Optimus Prime.
  • Scorponok.
När kommer Transformers 6? Detta är inte den enda filmen som skjuts upp. Paramount hade egentligen tänkt släppa nästa Star Trek-äventyr i juni 2023, men behöver nu flytta premiären för att ge utrymme för robotarna. Nya datumet för nästa Star Trek-film är 22 december 2023.

Related

Varifrån kommer tecknet?

I prisangivelser har den allvarliga accenten i en stiliserad skrivstil dragits ut till en ring. Tecknet tros ha uppstått i franskan på 1700-talet och sedan spridits till engelskan.

Följaktligen, vad är bumblebee för bil?

Chevrolet släpper Bumblebee-version av Camaro. Inte helt oväntat kanske. Feber / Bil. Den tredje och sista episoden i Transformers-trilogin, Dark of the Moon, projjas upp på biodukarna den 29 juni. Vem har gjort Transformers? Producenterna Don Murphy och Tom DeSanto utvecklade filmen, Roberto Orci och Alex Kurtzman skrev manus – alla siktade på att få en realistisk tolkning av karaktärerna. Michael Bay övertalades av Steven Spielberg, i rollen som exekutiv producent, att regissera filmen, trots att Bay inte var ett stort fan av serien.

Vart kan man se Transformers?

Transformers: The Last Knight - Film online på Viaplay. Hur gammal är Bumblebee? Bumblebee var en av original-Autobotsen som kom till jorden redan 1984 i den animerade TV-serien Transformers. Han var till och med den andre i ordningen att synas i serien.

By Eidson

Similar articles

Vad betyder att transkribera? :: Vilken är den senaste Transformers filmen?
Användbara länkar