Hem > V > Vilken Är Den Senaste Transformers Filmen?

Vilken är den senaste Transformers filmen?

TitelÅrtal
De besegrades hämnd2009
Dark of the Moon2011
Age of Extinction2014
The Last Knight2017

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

När kommer nästa Transformers film?

”Transformers: Rise of the Beasts” har ett nytt premiärdatum sommaren 2023. Det blir inga jätterobotar på bio sommaren 2022, iallafall inte från Hasbro. Den sjunde Transformers-filmen kommer få premiär ett år senare, och släpps nu den . Vilka Transformers finns det?

Transformers
OriginaltitelThe Transformers (1984)
Film och TV
FilmerThe Transformers: The Movie (1986) Transformers (2007) Transformers: De besegrades hämnd (2009) Transformers: Dark of the Moon (2011) Transformers: Age of Extinction (2014)

Vart kan man se Transformers?

Transformers: The Last Knight - Film online på Viaplay. Med detta i åtanke, vad är bumblebee för bil? Chevrolet släpper Bumblebee-version av Camaro. Inte helt oväntat kanske. Feber / Bil. Den tredje och sista episoden i Transformers-trilogin, Dark of the Moon, projjas upp på biodukarna den 29 juni.

Related

Vilken upplösning har HD 720p?

För att kallas HD måste en tv ha minst 1 280 horisontella och 720 vertikala upplösningar. I början av millenniet upptäckte man att filmer gör sig bäst i bredbildsformatet.

Vilken planet kommer Transformers ifrån?

Transformers kom ursprungligen från planeten Cybertron och var en mekanisk ras som kunde bytta skepnad mellan robotar och olika slags fordon och objekt. Hur gammal är Bumblebee? Bumblebee var en av original-Autobotsen som kom till jorden redan 1984 i den animerade TV-serien Transformers. Han var till och med den andre i ordningen att synas i serien.

By Gill

Similar articles

När kommer Transformers 7? :: Hur ändrar man betalningssätt på Tradera?
Användbara länkar