Hem > N > När Börjar Vinterstudion 2021?

När börjar Vinterstudion 2021?

Helgen 13-14 november är det premiär för Vinterstudion i SVT. Programledare är precis som vanligt André Pops och Yvette Hermundstad, men innehållet kommer att skilja sig jämfört med tidigare säsonger.

Läs mer

Related

Vilken TV ska man köpa 2021?

Panasonic JZ2000 OLED är den bästa TV:n enligt Techradar. Techradar tycker att WebOS fungerar bra. Techradar tycker att C1-serien är det bästa alternativet om du vill ha en OLED-tv. Rtings gav C1 ett betyg på 8,8.

Var sänds Vinterstudion 2022?

Vinterstudion 2021 - 2022

Då FIS tv-rättigheter nu innehas av NENT Group kommer större delen av vintersporten visas i deras kanaler (TV6, Viasat Vinter och på Viaplay). Studion kommer att ledas av programledarna Peter Jihde, Johanna Ojala, Katarina Hultling, Suzanne Sjögren och Lovisa Lagerkvist Giertta.
Vilken kanal sänder skidskytte 2022? De sänder världscupen i skidskytte 2021–2022:

Alla tävlingar från världscupen i skidskytte sänds i SVT och SVT Play.

Med tanke på detta, vilken kanal sänder backhoppning?

Backhoppning: Världscupen | SVT Play. Vilka sitter i Vinterstudion idag? Vinterstudion med programledarna Yvette Hermundstad och André Pops guidar genom vinterns många spännande skidtävlingar.

Related

Vilken iPhone är bäst 2021?

De fyra modellerna i årets iPhone-lansering har mycket gemensamt, men den modell som sticker ut mest är iPhone 12 Pro Max. iPhone 12-familjen är utformad för personer som vill uppgradera från en äldre modell.

Vem vann stafetten idag?

Edvin Anger avgjorde SM-stafetten för Åsarna nyligen. Därefter, vem vann herrarnas skidor idag? Fredrik Andersson tog sitt första SM-guld.

Vilken tid är sprintstafetten?

Längdskidorna gör som skidskyttet och tidigarelägger en tävling på grund av den kinesiska kylan. Morgondagens sprintstafett flyttas från klockan 10.00/12.00 (kval och final) svensk tid till 08.15/10.15. När börjar skidsäsongen? Säsongen brukar starta i november, men skulle det vara en mildare höst så kan det bli i början av december, säger Linda Morell, PR Chef SkiStar.

Vem vann 10 km damer idag?

Kerttu Niskanen vann 10 kilometer klassisk stil den andra Tour de Ski-etappen.

By Hedvah

Similar articles

Hur tvättar man en skärm? :: Vilken TV kanal sänder skid VM?
Användbara länkar