Hem > V > Varför Går Det Inte Streama Discovery Plus?

Varför går det inte streama Discovery Plus?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. - Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. - Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Och därefter, varför funkar inte discovery plus på apple tv?

Prova att titta på en annan enhet via samma wifi eller mobilnätsanslutning. Om det inte fungerar kontaktar du din internetleverantör för att se om det finns ett problem med ditt nätverk. Om andra använder Apple TV+ eller Apple TV-kanaler kontrollerar du att det inte överstiger gränserna för streaming på flera enheter. På motsvarande sätt, hur kopplar man discovery plus till tv? Aktivera ditt discovery+-konto

  1. Gå in på https://auth.discoveryplus.com/se/login.
  2. Välj Allente (Viasat)
  3. Fyll i ditt kundnummer och postnummer på sidan och tryck sedan "Fortsätt".
  4. Du skickas nu vidare till discovery+ aktiveringssida. Aktivera ditt discovery+-konto genom att ange namn, e-postadress och lösenord.

Varför kan jag inte logga in på Discovery plus på tv?

Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+. Med hänsyn till detta, kan man streama discovery? Discovery+ är en streamingtjänst som för samman det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största TV-kanaler. Här kan du se de bästa programmen från Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Food Network och Travel Channel.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Hur streamar man Discovery?

Dplay – Gratis playtjänst för Discovery Networks reklamfinansierade tv-kanaler. Det är kanalernas svenska tv-program som visas. Finns även abonnemangstjänsten Dplay Premium med större utbud, direktsänd sport och livesändningar för 79 kr/månad. Kanaler: Kanal 5, Kanal 9 och Kanal 11 – svenska tv-program. Följaktligen, hur många kan streama discovery plus samtidigt? Discovery plus kan streamas på upp till två enheter samtidigt. Antalet användare anslutna till ett konto är inte begränsat.

Man kan också fråga kan inte skapa konto på discovery plus?

Det är enkelt att registrera sig för ett discovery+-konto och i gengäld kommer du att få tillgång till några spännande nya funktioner, som "Min lista", fortsätta titta och rekommendationer. Du kan besöka www.discoveryplus.com/se och klicka på "Skapa konto" för att registrera dig. Hur ser man Discovery plus Gratis? Ja, du kan se utvalt innehåll med reklam utan kostnad. För att få tillgång till allt innehåll utan reklam så behöver du ett abonnemang.

Kan man se Dplay Gratis?

På Dplay finns tusentals timmar med tv-underhållning tillgängligt helt gratis! Med Dplay Premium får du dessutom tillgång till ännu mer innehåll - allt från utländska toppserier och dokumentärer till dina lokala favoritprogram.

By Hildie

Similar articles

Hur uppdaterar man skrivaren? :: Hur laddar man ner en ny webbläsare?
Användbara länkar