Hem > H > Hur Uppdaterar Jag Min Gamla Mac?

Hur uppdaterar jag min gamla Mac?

Hämta macOS Monterey

Om du använder macOS Mojave eller senare väljer du Apple-menyn  > Systeminställningar och klickar sedan på Programuppdatering. Om du använder en tidigare version av macOS går du istället in på App Store.

Läs mer

Related

Hur uppdaterar man en app?

I hjälpcentret kan du kontrollera om det finns uppdateringar. När du är ansluten till internet frågar vissa appar om det finns en tillgänglig uppdatering.

Varför kan jag inte uppgradera min Mac?

Om din Mac inte är kompatibel kan du kanske installera en gammal version av macOS i stället. Visa fullständig lista över kompatibla datorer. Om du uppgraderar från macOS Sierra eller senare måste du ha 26 GB ledigt lagringsutrymme på din Mac för att kunna uppgradera. Vad heter den senaste versionen av macOS?

macOSSenaste version
macOS Mojave10.14.6
macOS High Sierra10.13.6
macOS Sierra10.12.6
OS X El Capitan10.11.6

Varför kan jag inte uppdatera till macOS Big Sur?

Om hämtningen gick bra men det inte går att installera macOS Big Sur finns det några saker som du bör testa. Starta om datorn i felsäkert läge, genom att hålla ned skifttangenten under uppstart. Försök sedan att installera Big Sur igen. Nollställ NVRAM. Kan man uppdatera en gammal Mac? I fönstret Systeminställningar klickar du på Programuppdatering. Om Programuppdatering inte finns i Systeminställningar läser du om hur du uppgraderar till macOS Monterey eller uppgraderar till ett äldre macOS och använder uppdateringsfliken i App Store-appen för att hämta appuppdateringar.

Related

Hur uppdaterar man anteckningar?

Gå till appen Play Store på din telefon eller surfplatta. Du kan se dina nedladdade appar genom att trycka på Mina appar och spel. Appen installerades. tryck på Uppdatera om det finns en uppdatering tillgänglig.

Kan man uppdatera en gammal iMac?

Har din gamla Imac en gammaldags hårddisk eller Fusion Drive kan du uppgradera till ssd för betydligt snabbare lagring, vilket får hela datorn att kännas kvickare. Det är en av de absolut största förbättringarna i användarupplevelsen av en dator, framför allt när du startar datorn och kör igång olika program. Man kan också fråga varför kan jag inte installera macos catalina? Kontrollera kompatibiliteten

Den version av macOS som medföljde din Mac är den tidigaste versionen som den kan använda. Om din Mac levererades med macOS Big Sur kan den inte använda macOS Catalina eller tidigare. Om ett macOS inte är kompatibelt med din enhet meddelar App Store eller installeraren det.

Därefter, kan inte uppdatera appar mac?

Om du inte kan hämta eller uppdatera appar på Mac-datorn

  • Är App Store tillgängligt?
  • Uppdatera appen manuellt.
  • Är du inloggad med rätt Apple-ID?
  • Har du registrerat en giltig betalningsmetod?
  • Starta om Mac-datorn.
  • Kontakta Apple.
Vilka macOS finns det?
VersionKodnamnLanserad
OS X 10.10Yosemite16 oktober 2014
OS X 10.11El Capitan30 september 2015
macOS 10.12Sierra20 september 2016
macOS 10.13High Sierra25 september 2017

När släpps Mac OS 12?

Vad har macOS 12 Monterey att erbjuda Macs och M1? macOS 12 Monterey lanserades den 25 oktober och ger en mängd förfiningar till Mac och MacBooks, särskilt till de nya modellerna som kör M1 Pro och M1 Max som tillkännagavs vid Apples evenemang i oktober 2021.

By Strickler Castillio

Similar articles

När kommer nästa macOS? :: Hur man uppdaterar drivrutiner Windows 10?
Användbara länkar