Hem > N > När Används Lol?

När används LOL?

LOL är en akronym och står för "Laughing Out Loud" (skrattar högt). Används oftast på Internet (i chatter, spel och forum) för att visa att man tycker något är kul, eller ibland för att man vill skratta ut någon/något.

Läs mer

Related

När används jpg?

Tack vare sin kombination av bildkvalitet och filstorlek är JPEG-formatet det vanligaste bildformatet. Det används för att ta bilder med din systemkamera. Det här formatet kallas för ett komprimeringsformat.

Vad heter LOL?

LOL – internetslang för Laughing Out Loud (svenska: skratta högt, gapskrattar) se Lol (Laughing out loud) LOL: Laughing Out Loud – en amerikansk nyinspelning av en fransk film från 2012. Vad betyder WTF på svenska? (chattspråk, vulgärt) förkortning för what the fuck; ungefär "vad i helvete", "vad fan"?

Följaktligen, vad betyder yolo på svenska?

Yolo är en akronym, dvs. en förkortning som är bildad av begynnelsebokstäverna i flera ord, i det här fallet you only live once, du lever bara en gång. Man kan på sätt och vis jämföra det med det latinska uttrycket carpe diem, fånga dagen. Vad är FML förkortning för? FML – förkortning för förtroendemannalagen (som egentligen heter Lag om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen). Detta är en viktig lag som bland annat ger en fackligt förtroendevald rätt att på arbetstid företräda medlemmarna i frågor som rör verksamheten.

Related

På vilket sätt är Philips platt TV kontrollerad när Alexa funktionen används?

Det är möjligt att använda rösten för att styra kompatibla enheter med Smart TV Voice Control. Allt du behöver göra är att säga: "Hej, slå på TV:n, byt kanal till...".

Vad betyder LOL i text slang på Internet?

LOL – Laugh Out Loud

När något är roligt kan man skriva LOL som betyder att man skrattar högt!
Med hänsyn till detta, vad är lol boll? Produktbeskrivning. LOL Surprise Pets överraskningsboll – upptäck vad som är dolt i LOL Surprise Pets Ball genom att hantera de olika lagren av bollen. Med var och en av nivåerna avslöjas en ny överraskning tills du tar till din senaste L.O.L. Förvåning husdjur lyckade.

Vad är lol leksaker?

Precis som många andra barn gillar Jeanette Hedströms två döttrar, fem och nio år, så kallade L.O.L. surprise-dockor. Dockorna, som är populära att samla på, kommer förpackade i små runda bollar som man öppnar upp lager efter lager. Följaktligen, när används ordet yolo som mest? Frasen you only live once tillskrivs ofta skådespelerskan Mae West, men variationer i uttrycket har använts i över 100 år, även så långt tillbaka som i den tyska valsen Man lebt nur einmal, svenskt översatt "Man lever bara en gång", av Johann Strauss den yngre år 1855.

Därefter, vem kom på ordet swag?

Ordet swag var under 60 talet i USA en acronym för "Secretly We Are Gay". Det användes för att reklamera homosexuella orgier, fester mm. Det används idag av folk som anser sig vara coola och tror att det är en ursäkt för idioti.

By Thorne Mccarr

Similar articles

Vad betyder swag slang? :: Hur sammanfattar man en Faktatext?
Användbara länkar