Hem > V > Vad Betyder Lol På Svenska?

Vad betyder LOL på svenska?

LOL – Laugh Out Loud

När något är roligt kan man skriva LOL som betyder att man skrattar högt!

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Följaktligen, vad betyder asap i sms?

ASAP – As soon as possible. Vad betyder TBT på svenska? #tbt – Står för "throwback thursday". Ett fenomen som går ut på att lägga upp en bild på sig själv från förr, främst på Instagram. Ursprungsidén är att bilden ska läggas ut på en torsdag men efterföljs inte så konsekvent.

Man kan också fråga vad betyder ism dd?

Förkortning för ”Inte så mycket”. Förkortning som används t. ex i sms och messenger. Vad betyder LOL på Snapchat? LOL betyder "skratta högt" eller "skrattar högt". Det betyder att något är roligt eller gjort dig skratt. Det är en av de mest kända akronymerna på Internet och används i nästan alla delar av webben.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Med hänsyn till detta, när används lol?

LOL är en akronym och står för "Laughing Out Loud" (skrattar högt). Används oftast på Internet (i chatter, spel och forum) för att visa att man tycker något är kul, eller ibland för att man vill skratta ut någon/något. Folk frågar också vad står fof för? FOF [förkortning]

fond-i-fond {utr.} fondandelsfond {utr.}

Hur förkortar man miljoner svenska kronor?

Fråga: Hur förkortar man miljoner och miljarder? Svar: Vi rekommenderar mn respektive md enligt Svenska skrivregler. Förkortningen milj. för miljoner ska helst inte användas, eftersom den kan tolkas som både miljoner och miljarder. Vad betyder SH på Instagram? ”same here”, vilket på svenska blir ”samma här”.

Med hänsyn till detta, vad är tbt färg?

Tributyltenn (TBT) har använts i äldre båtbottenfärger och har långlivade skadliga effekter i vattenmiljön. Det är svårnedbrytbart, hormonstörande och ger skadliga effekter på organismers immunförsvar och reproduktionssystem vid mycket låga halter.

By Bonnell Carpente

Similar articles

Vad betyder Aw på svenska? :: Vad betyder swag slang?
Användbara länkar