Hem > V > Vad Är Fel Med Roblox?

Vad är fel med Roblox?

Ett annat problem med Roblox är rapporter om att det förekommit grooming och att spelare blivit utsatta för sexuella närmanden. Precis som på alla ställen där barn samlas finns tyvärr en möjlighet att bli utsatt för hemskheter, då det kan dra till sig människor som vill skada barn.

Läs mer

Related

Är Roblox gratis?

För att få Robux måste du köpa dem med riktiga pengar, och de kan användas för att köpa nya saker i spelen, t.ex. andra kläder och specialprylar till din karaktär. Många barn vill ha nya saker till sina karaktärer, så det är möjligt att spela Roblox gratis.

När kommer Roblox att funka igen?

Spelplattformen Roblox med miljontals användare har legat nere i över ett dygn. Företaget bakom spelet har inte meddelat när det kan gå att spela igen. Roblox är en plattform där användarna kan spela mot varandra online och bygga egna spel. Vad händer i Roblox? Spelplattformen Roblox har drabbats av stora störningar. Det är på sajten Down detector, där användare får rapportera in problem med olika sajter, som ett stort antal personer har rapporterat in problem med sajten.

Följaktligen, Är roblox gratis?

Roblox är gratis men det finns möjlighet att för riktiga pengar köpa spelets egen valuta Robux och för dessa pengar handla saker i spelet. Roblox kan spelas på PC, Mac, iOS, Android, Xbox One och Amazonplattformen. Folk frågar också varför ligger roblox nere? Den populära Roblox-appen och spelplattformen har legat nere sedan fredagskvällen, och medan det från början fanns spekulationer om en extern attack, har företaget bekräftat att avbrottet berodde på ett internt problem och att hon gjorde det underhållsarbete som behövdes för att få Roblox igång.

Related

När kommer Roblox att funka igen?

Roblox, en spelplattform med miljontals användare, har varit nere i en dag. Företaget bakom spelet har inte sagt när det kommer att vara möjligt att spela igen. Användare kan spela mot varandra på plattformen och bygga egna spel.

Hur länge ligger Roblox nere?

Den mycket populära onlinespelplattformen Roblox har legat nere sedan 29 oktober svensk tid. Något som påverkat miljontals användare. Under lördagen skrev Roblox själva på Twitter att de nu tror sig ha identifierat den underliggande orsaken och att arbetet pågår för att få igång plattformen så snart som möjligt. Hur mycket kostar 1000 Robux?

USD/månadKr/månadRobux/månad
$4,9942 kr450
$9,9984 kr1000
$19,99169 kr2200

Hur mycket kostar 4500 Robux?

4500 Robux för 599 kronor. Man kan också fråga hur många spelar roblox 2022? I april 2021 angavs Roblox ha 202 miljoner aktiva användare varje månad.

Är Roblox lämpligt för barn?

Roblox (Xbox, PC, iOS, Android) – rekommenderad ålder (PEGI) från sju år. Här kan du spela spel som andra användare har skapat, eller kan du bygga ditt eget spel från grunden. Grafiken påminner om Minecraft. Det uppmuntras att man ska köpa saker i spelet, och flera av spelen är olämpliga för yngre barn.

By Tad

Similar articles

Varför fungerar inte Roblox 2021? :: Vad har hänt med Ninja?
Användbara länkar