Hem > H > Hur Kontaktar Man Roblox?

Hur kontaktar man Roblox?

Roblox kundtjänst telefonnummer: +49-40-99999-3430.

Läs mer

Related

Hur kontaktar jag Instagram support?

Du kan skicka ett e-postmeddelande till [email protected]. Telefonnumret är inte upptaget.

Och därefter, Är roblox gratis?

Roblox är gratis men det finns möjlighet att för riktiga pengar köpa spelets egen valuta Robux och för dessa pengar handla saker i spelet. Roblox kan spelas på PC, Mac, iOS, Android, Xbox One och Amazonplattformen. Är Roblox lämpligt för barn? Roblox (Xbox, PC, iOS, Android) – rekommenderad ålder (PEGI) från sju år. Här kan du spela spel som andra användare har skapat, eller kan du bygga ditt eget spel från grunden. Grafiken påminner om Minecraft. Det uppmuntras att man ska köpa saker i spelet, och flera av spelen är olämpliga för yngre barn.

Med detta i åtanke, när kommer roblox funka igen?

Spelplattformen Roblox med miljontals användare har legat nere i över ett dygn. Företaget bakom spelet har inte meddelat när det kan gå att spela igen. Roblox är en plattform där användarna kan spela mot varandra online och bygga egna spel. Varför ligger Roblox nere? Den populära Roblox-appen och spelplattformen har legat nere sedan fredagskvällen, och medan det från början fanns spekulationer om en extern attack, har företaget bekräftat att avbrottet berodde på ett internt problem och att hon gjorde det underhållsarbete som behövdes för att få Roblox igång.

Related

Hur kontaktar man Apple Support?

Du kan använda appen Apple Support för att hitta svar på frågor om dina produkter, prata med en expert eller boka en reparation.

När kommer Roblox att fungera igen?

När Roblox kommer den att fungera igen? Hemsidan Roblox Status Twitter-kontot säger att spelet kommer att finnas tillgängligt igen den 29 oktober. Får jag spela Roblox? Roblox är helt och hållet plattformsoberoende, du kan spela på datorer, mobiltelefoner, Xbox One, eller VR headsets.

Folk frågar också vad är det för åldersgräns på minecraft?

Att spela Minecraft och att bygga lego är som sagt inte långt ifrån varandra och verkligen något man kan göra tillsammans. Spelet rekommenderas från 7 år och uppåt, vilket är en relativt vettig åldersgräns. Med hänsyn till detta, Är minecraft bra för barn? En anledning till att Minecraft passar bra för barn är spelets upplägg. För barn finns det många sätt att stimulera hjärnan på.

Varför är det 18 årsgräns på GTA?

Det kan vara kul att utforska för någon som vet exakt vad ett spel innebär och att allt är ”fantasi”. Men för yngre spelare kan det vara svårt att förstå konsekvenserna av de handlingar man gör i spelet. Spelet är även fyllt av användande och referenser till droger och alkohol.

By Kuehn Trusley

Similar articles

Hur får man alla skins i Fortnite? :: Hur får man Robux i Roblox gratis?
Användbara länkar