Hem > H > Hur Använder Man Rabattkod På Discovery Plus?

Hur använder man rabattkod på Discovery Plus?

discoveryplus

För nya användare:

  1. Gå till www.discoveryplus.com/se.
  2. Tryck på "Skapa konto".
  3. Välj paketet som värdekoden gäller för.
  4. Slutför registreringen.
  5. Ange värdekoden och dina kortuppgifter.

Läs mer

Related

Vad använder jag för att öppna en EPS fil?

Om du har ett grafikprogram som Adobe Illustrator kan du öppna filen i det och spara eller exportera den. CloudConvert.com eller Convertio.co är onlineverktyg som kan användas för att konvertera en EPS-fil till ett annat format.

Varför kostar allt på Discovery?

Utöver innehållet från kanalutbudet har Discovery Networks Sweden köpt en rad exklusiva sändningsrättigheter inom sport vilket gör att de som tecknar de dyrare streamingpaketen kan streama sport. Discovery har exempelvis rättigheterna för att sända OS 2020-2024 och Allsvenskan 2020-2025. Varför funkar inte Discovery plus på min tv? Om detta inte hjälper så kan du ta kontakt med oss, så ska vi hjälpa dig. Kom ihåg att uppge vilken TV du använder samt vilken version av operativsystemet (Tizen/Android) den använder. Du hittar denna information inne i discovery+ appen under Inställningar (kugghjulet).

Med tanke på detta, varför kan man inte se discovery plus?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. - Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. - Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen. Hur kan man se Kanal 5? Kanal 5 bjuder på kritikerrosade svenska serier, populära filmer samt sport som engagerar och berör. Om du inte har utrustning som kan ta emot HD-kanaler så ser du kanalen i standardupplösning. I playbiblioteket i din Tv Hub, TiVo eller Tele2 Play ser du ett urval av kanalens program, utan reklam.

Related

När använder man TIFF?

Jpeg används vanligtvis som ett alternativ till Tiff-filformatet. Filerna är komprimerade så att ingen information går förlorad. De lämpar sig väl för efterbehandling i program.

På motsvarande sätt, var kan man se tv 5?

Kanal 5 - Streama online eller via vår app - Tele2 Play. Var finns Kanal 5? Kanal 5:s svenska kontor ligger på Rådmansgatan i Stockholm.

Dessutom, kan man se Älskar älskar inte gratis?

Se Älskar, älskar inte - Kanal 5 | discovery+ - Gratis streaming på Webb-TV.nu. Hur man får alla kanaler Gratis? För att se de fria (eller okodade) sändningarna behöver du en digital tv-mottagare. Om en sådan mottagare inte är inbyggd i din tv-apparat behöver du en extra box/dekoder. De fria kanalerna kan du ta emot och titta på utan kostnad. Dessa är bland annat SVT1, SVT2, SVT24, och Kunskapskanalen.

Vad kostar Dplay i månaden?

Dplay Live 129 kr/mån:

Nio streamade livekanaler; Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport 1, Eurosport 2, Food Network, Travel Channel, TLC och Investigation Discovery samt ett brett utbud av sportsändningar inom fotboll, tennis, cykel och mycket mera.

By Doria

Similar articles

Är Dropbox kostnadsfritt? :: Hur kan man lägga till ett mellannamn?
Användbara länkar