Hem > H > Hur Fungerar Cortana?

Hur fungerar Cortana?

Från aktivitetsfältet kan du skriva i sökrutan för textfrågor eller klicka på mikrofonknappen för att använda röstigenkänning och utföra uppgifter handsfree. Cortana kan konfigureras på en Windows 10-dator eller surfplatta för att vänta och lyssna.

Läs mer

Related

Hur fungerar JPG?

JPEG är en destruktiv komprimeringsmetod som används för att se till att de digitala bilder som används är så små som möjligt och laddas snabbt när någon vill se dem.

Varför Cortana?

I Windows använder Cortana Windows Search för att söka på webben och din Windows-enhet. Hon ger dig snabba svar, översättningar och beräkningar. Vad betyder prata med Cortana? Cortana kan ställa in påminnelser och hjälpa dig på olika sätt. Du kan också prata med henne. Prova att säga det här till Cortana: How old are you?

När kommer Cortana på svenska?

Vanliga Windows-användare förväntas få tillgång till funktionen under våren 2020, rapporterar Windows Central. Microsofts digitala assistent har existerat sedan 2015 men har tidigare inte varit upplåst utanför engelskspråkiga länder. Man kan också fråga vad är cortana på datorn? Cortana fungerar på samma sätt som Apples Siri och Google Assistent och det går att ge röstkommandon som funktionen förstår och sedan utför. Du kan till exempel fråga vad det ska bli för väder, varpå Cortana svarar.

Related

Varför fungerar inte cigarettändaruttag?

Cigarettändaren eller 12V fungerar inte. Det är en bra idé att kontrollera 12v-uttagen på sidan av instrumentbrädan.

Hur man aktiverar Windows?

Så här aktiverar du Windows:

  1. Välj Start > Inställningar > System > Aktivering .
  2. Om du har en giltig produktnyckel väljer du Ändra produktnyckel och anger den 25 tecken långa produktnyckeln.
Vad är Feedbackhubben? Med appen Feedbackhubben kan du berätta för Microsoft om problem du kan ha haft när du Windows 10. Du kan också skicka förslag som hjälper oss att förbättra Windows upplevelsen.

Finns Cortana i Sverige?

För oss svenska användare finns ingen anledning att ha Cortana överhuvudtaget eftersom assistenten inte fungerar speciellt bra i Sverige. När Microsoft introducerade Cortana i Windows 10 var det initialt med stort intresse från användarna. Hur mycket kostar det att aktivera Windows? Windows 10-licenser från Microsoft

En fullvärdig licens för Windows 10 Home kostar exempelvis 1 399 kronor medan Windows 10 Pro kostar hela 2 399 kronor.

Följaktligen, hur man aktiverar windows 10?

Aktivera efter ominstallation av Windows 10

Välj knappen Start och sedan Inställningar > Uppdatering och säkerhet > Aktivering . Kontrollera att Windows 10 har aktiverats och att ditt Microsoft-konto är associerat med din digitala licens.

By Darius Steever

Similar articles

Vad är Cortana på datorn? :: Vad är nackdelen med Chromebook?
Användbara länkar